- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most a K20C-t csináltam meg, az csak egy sima Titan szint (GTX780~Ti) és arányaiban drága 40eft volt itthon aprón vettem, viszont aktív hűtős gyárilag, nem kellett barkácsolni. Kimenete nincs. (érdekes módon a K40M biossal megy ami TitanZ de nem oldotta fel a core-okat 2880-ra)
M40-nél ha a tápon van pluszba még egy 8 pines alaplapi csati (nekem a 750w-oson is kettő van) akkor elvileg az megoldott, a hűtés az valóban eléggé gáz. Igpu elég sok lapon van, de akár milyen szemét jó ami normálisan képet ad (teszteltem még driver nélküli 20 éves videókártyán is kimegy a tesla jele). K20-nál sima 2db 6pin pcie csati van.
A jel átvitelhez nem kell full sávszél, 1x pcie kártyán is átmegy.
Azt álmom jelenleg inkább valami bazi nagy dög tesla amivel nálam kiválthatja a pro duo-t, m40 határeset, valami kicsivel nagyobb kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest