Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most a K20C-t csináltam meg, az csak egy sima Titan szint (GTX780~Ti) és arányaiban drága 40eft volt itthon aprón vettem, viszont aktív hűtős gyárilag, nem kellett barkácsolni. Kimenete nincs. (érdekes módon a K40M biossal megy ami TitanZ de nem oldotta fel a core-okat 2880-ra)
M40-nél ha a tápon van pluszba még egy 8 pines alaplapi csati (nekem a 750w-oson is kettő van) akkor elvileg az megoldott, a hűtés az valóban eléggé gáz. Igpu elég sok lapon van, de akár milyen szemét jó ami normálisan képet ad (teszteltem még driver nélküli 20 éves videókártyán is kimegy a tesla jele). K20-nál sima 2db 6pin pcie csati van.
A jel átvitelhez nem kell full sávszél, 1x pcie kártyán is átmegy.

Azt álmom jelenleg inkább valami bazi nagy dög tesla amivel nálam kiválthatja a pro duo-t, m40 határeset, valami kicsivel nagyobb kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest