Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valahogy arra törekszem hogy egy szál is erős legyen. (Erre a mostani 6138es nem igazán jó)
Semmi módosítás nem kellett. Biosban enforce por disabled aztán memory freq meg fel. Feszt nem lehet állítani. Nyilván fos időzítésekkel.
Ddr3 ecc regből indultam ki ahol a 1066 modulok mindegyike ment 1600-on és egy részük 1866-on is de volt amelyik 2133-on is. Ebből könnyen kitalálható hogy a ddr4 is hasonlóan húzható. Mezei asztali ramok hulladékok nem összehasonlítható, tuning ramokra (3000+) raknak ugyan olyan chippet mind az ecc regekere nagyrészt, édemes megnézni a modulokon a chippet és hogy mikre került fel. Ha így nézed a 2666 nem is tuning. Ugyaníg, ddr3nál 1066 modul chippjei vannak némely 1600-ason is.
Google asus x99 killing cpu ez egy ismert hiba. 12v-ot ereszt rá, talán nagy amper miatt nem.tudom.
Nekem nem a ws volt hanem a szerver verzió, az fele annyit se ér.
3647 csak reget eszik (unb ecc és simát figyelmen kívül hagyja)
Noctua 25eft volt céges nettó. Nem nagyon van más csak szerveres 10k rpm-es cuccok. Volt valami alin 15eft ért 4u hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- VPN topic
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest