Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikrokód kiszedve, azaz egyszerűen az orosz oldalon lévő alap bios-t felraktam (nem a tuningosat) majd EFI shell-ben betöltettem vele az all core hacket. Aztán windows alatt mcupdate_GenuineIntel.dll átneveztem.
All core 3.1ghz, bár jobban örülnék egy 3,6-3,8ghz körüli értéknek ilyen sok maggal de azt nem ez a 30eFt-os ES proci fogja tudni hanem az elérhetetlen túlárazott E5-2696v3. Ha az lenne olyan 40-50 körül akkor vennék.
A lényeg hogy megy az all core turbo v3-as xeonokon, nem annyira egyszerű megcsinálni de kellő bátorsággal sikerülhet.
Már a moddolt biossal mikrokód nélkül többet ért el a proci pedig ugyan annyi volt az órajele. Talán valami TDP limitert lőhetett ki nem tudom. Az all core turbó meg tolt rajta még egy nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi