- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
#Morcosmedve #5377 üzenetére
Először egy 4-5 napja volt ilyen, hogy kétszer 1 percen belül lekapcsolta az usb-ket, de csak egy pillanatra, majd 2 napja ugyanez, de már 1-2 másodpercre kapcsolta le. Akkor még semmi más tünet nem volt, majd éjjelre bekapcsolva maradt a gép és reggelre kikapcsolva találtam. Próbáltam bekapcsolni, de csak kb 5-6 indítás után volt hajlandó bebootolni, előtte bekapcsolás után kb 2-3 mp-cel egyből le is állt, ahogy felpörgött, már állt is le kb. Miután bebootolt nagy nehezen, 2 perc használat után megint kikapcsolt. Utána egyből vissza is kapcsolt minden gond nélkül, és ment 1-2 órát, aztán nyomtam egy gépresit és abból a resiből többet nem állt fel, sőt még a videokártyának sem ad jelet az óta. USB-k közül az egér még kis ideig világított, de miután lehúztam az összes usb-t, majd vissza, már az sem világított, és az óta sem megy egyik usb sem, kivéve egy kislámpával, gondolom annyi feszt még ad le, hogy az világítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest