Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mpierre
üzenetére
Meglett a probléma, semmi köze a Windows frissítésnek, sem az energiagazdálkodásnak, vagy az utóbbinak kicsit igen, de nem úgy mint gondolná az ember.
Lényeg az, hogy nekem USB-n keresztül vannak LED csíkok kötve a gépre, és mikor kikapcsoltam a gépet mindig úgy maradtak, tehát világítottak tovább, ami engem nagyon zavart nyilván, mert mindig ki kellett húznom őket, ezért kerestem egy beállítást arra vonatkozóan amely az USB hubok áramellátására vonatkozik kikapcsolt állapotban, meg is találtam, ami pedig nem volt más, mint az Advanced settingsben a APM résznél az ErP Ready cucc, ami S4+S5-re kellett állítani ahhoz, hogy mikor leállítottam a gépet kikapcsoljanak a LED-ek. Működött is a dolog, szépen kikapcsolt minden miután leállítottam a gépet, viszont ez okozta a problémát, most az ki van kapcsolva és az órajelek szépen mennek, viszont így meg nem kapcsolja le azt a szaros LED-et...

Valakinek valami ötlet ezzel kapcsolatban esetleg?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest