- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbixD
tag
válasz
Speed_Speed #5050 üzenetére
két ugyanolyan xeon 2620v3 procit kaptam, mindkettő legalább 2-3x volt a foglalatban 1-1,5 órát próbálgattuk(már majdnem feladtuk), ekkor jöttünk rá, hogy csakis abban az esetben működik ha az 5. foglalatba helyezem a memóriát, bármelyik proceszorral. Ebből következtetnék az alaplapra inkább.
Az alaplapon van speaker és buzzer pin is, processzor nélkül a ház hangszóróját mindkettőre rákötöttem de semmiféle hangot nem adott ki semmi esetben se. Proceszorral már csak az egyik volt rákötve de így is csöndes maradt, szombaton még fogom próbálgatni.
Elgörbült pineket nem vettem észre, hirtelen win8 volt kéznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- RAM topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest