- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
"a max fogysztást olyan programmal kéne nézni, ami nem hagyja nyugodni a procit, +mindent használ belőle egyszerre.. (+energiagazd-off)"
Ha tudsz jobbat, mint a Prime95, akkor szólj."-megnéztem a a 2699v3-asnak az adatlapját ott ez van: VID Voltage Range 0.65V–1.30V, akkor hogy fogyaszthatna a két véglet ugyanannyit, ha csak a fesztől függ minden?"
Ezt nem igazén értem. Sehol sem írtam, hogy a két feszültségnél ugyanannyit fogyaszt a CPU. Egyébként olyat sem írtam, hogy a feszültségtől függ minden. Nem függhet, hiszen ott a sebesség (MHz) és a magok száma is.-a mérésednél: az hogy lehet, hogy ugyanolyan feszen, magasabb órajelen kevesebbet fogyaszt az 5930k?
Kellett volna egy kis magyarázat a értékekhez. Föntről lefelé haladva a nagyobb % mindig az előző értékhez képest értendő, nem pedig az eredeti 100%-os értékhez. A Xeon értékei viszont az alap 100%-oshoz viszonyulnak (i7-5930K).-cinebench-re jobb egy sokmagos, mint egy magasabb órajelű proci, biztos van olyan teszt is, ahol nem jön ki az előnye ennek a sok magnak, ill. ahol a magasabb órajel a jobb, ott az 5930k nyerne, a számítási teljesítményt ebben az esetben másképp kell értelmezni..
A CINEBENCH 15 nem mai csirke, de igenis jól skálázódik a MHz novekedésére is. Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint hogy egy i7-5960X out-of-the-box ~1270 pontot kap, az említett 6000MHz-es meg ~2414-et. Ebbe kár is belemenni. A teszt célja nem az volt, hogy rávilágítsak, szerintem mennyivel ér többet a Xeon, mint ez i7. A két CPU összehasonlítható, de...
Az meg, hogy vannak olyan területek (játék, 3DMark, stb.), ahol az i7 magasabb MHz-e többet ér, mint a Xeon jóval több magja, nem nagyon érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest