Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
Nálam is 2db Akasa van!
csak én megnéztem mit tud ez a Raijintek (az elsőnél szivárgott a viz a pumpánál)
ezzel semmi baj nem is hangos!de X79-nél a Foxconn nem tudta rendesen leszabályozni és nagyon hangos volt!X99-nél "nem is hallani" =D800 ház és van benne pár venti..,de 4.5Ghz a strssztesztnél max 65C volt a legmelegebb mag!(és nem a 2perces tesztnélezt csak azért írtam,mert rengeteget számít,h milyen lapra van kötve!(az ASUS-nál a ventivezérlőt is imádtam ott se hallotta az ember)de a Foxconnál majdnem vettem egy ventivezrlőt,mert alapból durvább hangja volt,mint most a stresszteszt végén)
a feszültséget nem merem csesztetni és már nincs is pofám vkit megkérni,h segítsen!(soha életembe nem mertem hozzányúlni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest