- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
USB 3.0-s eszközről nyitott marad egy dokumentum, vagy arról megy a zene, illetve a videolejátszás, akkor a gépet ilyen formában nem érdemes alvó módba kapcsolni, mivel felébresztés után azok a programok nem válaszolnak többé, amelyek az USB 3.0-s tárolóról szerezték az adatot. Ilyen esetben a feladatkezelő megnyitásával ki kell keresni a lefagyott folyamatot, majd azt kényszerítve be kell zárni.
ki az aki alvó módba rakja a gépét film nézés közben usb.3.0. ról? mert nekem soha nem jutna eszembe most hogy olvastam róla így tudtam erről is hogy lehet valaki ezt is csinálja.
Persze lehet ezt még variálni, ezt ezét azt azért és akkor így lenne , és előjönne a hiba, de ki az aki ezt csinálja? egyszerűen felesleges ezen izgulni. -
Mandarinn
senior tag
Nem értem egy ilyen hatalmas és neves cégnél miért vannak folyamatosan ilyen problémák...
Félkész termékek. Annyi pénzük van, hogy nem tudják hova tenni. Igazán foglalkoztathattak volna még pár embert, hogy ilyen ne forduljon elő majdnem minden frissítésnél...Nagyon jó procikat gyártanak. A legjobbat. De szerintem ez megengedhetetlen lenne egy ilyen cég esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest