- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #599 üzenetére
Én képeken nem láttam az integrált vrm-et, csak régebben beszéltek róla, azóta semmi konkrétum.
Klikodesh: gyártástechnológia vs hővezető anyag?
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
=WiNTeR=
senior tag
Nem, biztos hogy nem fogják forrasztani, az Ivy-s megoldást fogják alkalmazni itt is.
(egyébként arról lehet tudni valamit, hogy mostmár odafigyelnek-e arra, hogy a normális paszta-kupak-illesztés hármas meglegyen?)"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Klikodesh
senior tag
Azt rebesgetik az uj nodeon keszult dieok nem birnak mechanikai terhelest amivel a forrasztas jarna a hotagulas miatt igy kenyszerult a pasztazasra az intel, de semmi hivatalos info nincs errol.
Egyebkent a problema inkabb a tavolsag a die es a kupak kozott, ezen segit az ujrapasztazas, de mivel a gyari pasztat nem lehet ujra ratenni miutan a ragasztot a kupak es a nyak kozott elvagjak ezt bizonyitani nem lehet.
De mereseket csinaltak az anandtechen hogy alakul a hofok ha az uj pasztaval is ugyanakkora a tavolsag a kupak es a proci kozott mint eredetileg ( lemerte mielott megmoddolta ) es durvan hibahataron azonos volt az eredmeny a gyari pasztaval ez utal arra, hogy nem maga a paszta anyaga tehet rola, hanem az segit hogy kozelebb kerul a kupak a procihoz mod utan.
Lehet hogy a forrasztott procinal ez a tavolsag nem okozott gondot de a pasztanal jelentkezik, coolaler azt irta ,hogy javult a helyzet mar az Ivy Eb procikon is de nem tunt el nyom nelkul. Tehat lehetseges tud javitani a dolgon az intel, ami ha az anandtechen meroknek van tenyleg igazuk akkor tenyleg nem igazan kihivas.
(#602) =WiNTeR= Bocs post utan vettem eszre mit irtal.
Coolaler szerint javul a helyzet a jovoben, szerintem pont a kupak die tavolsag csokkentessel oldja meg az intel. Remelhetgoleg haswel es ivy-eb megjelenesevel feny derul ra mi is volt tenyleg a dolog mogott.
[ Szerkesztve ]
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
aAron_
őstag
válasz Klikodesh #603 üzenetére
Ivy Bridge 3770K IHS Removal logout ezt még érdemes lehet elolvasni
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
fatallerror
addikt
tucatnyi alaplapot is lelepleztek de inkább azokat nem linkelem ide. oké a várható celeb lap itt van például.
lényegi változás csak annyi h az asus kékről aranyszínűre váltotta a színsémát ( meg pár almárkanevet kitaláltak még), asrock maradt a szokásosnál stb
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #605 üzenetére
Az integrált vrm-ről szóló hírek, még mindig nem tisztázódtak, valaki tisztába tehetné a dolgot.
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #607 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz, bár a nagyobb kontrolon kívűl nem tudom mi értelme van.
Fizikai? Miért a vezérlő mi, logikai? Mondjuk úgy, hogy a teljesítmény elektronika maradt a régi, a vezérlő meg, ahogy írtad, bekerült a processzorba.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #609 üzenetére
Amúgy biztos ez? Mert például Xbiten nem erről beszélnek...
611: És írják valahol?
[ Szerkesztve ]
-
Ric4m0nd
aktív tag
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #611 üzenetére
Mert mi is az a "digi+ vrm"?
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz fatallerror #615 üzenetére
Vegyék csak!
Legalább fogynak az engineering sample és az első steppingű darabok..[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
-
=WiNTeR=
senior tag
Hát játékokban az a +1% nem semmi. Azt hittem, hogy a CPU igényes játékoknál kijön a +~10%, de mindegy is.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
fatallerror
addikt
-
korcsi
veterán
Ezt nem értem, miközben minden lapon ott a "hagyományos" vrm, vagy csak mobilba lesz ez?Valószínűleg megvan a megoldás, nem 12V-ról megy a processzor vrm-je hanem kevesbbről, és ennek a kisebb feszültségnek az előállításához kell az alaplapi feszültség átalakító.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
ST05
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Gróf...
aktív tag
válasz fatallerror #617 üzenetére
1 volton hozza a 4300-at és még olcsóbb is egy ezressel? Talán még a hőmérséklete is csak 14 fok egy 22 fokos szobában?!?!
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
zoltanz
nagyúr
válasz fatallerror #623 üzenetére
Hasonló órajelen/magszámnál persze, hogy több pontot dob a 3DMark11 az Intel-nek. Igazából a driver-ekre kéne gyúrni, meg az Atom vonalra.
-
Tuco Ramirez
őstag
Mikorra várható az új Intel csodaproci megjelenése?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
ST05
őstag
válasz Tuco Ramirez #628 üzenetére
"május 27. és június 7. között érkezhetnek meg. A bemutatóra a tajvani Computex-en kerülhet sor"
-
=WiNTeR=
senior tag
A 4670K kb mennyiért lesz kapható MO-n megjelenéskor?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
nagyúr
válasz fatallerror #639 üzenetére
Az egyáltalán nem baj.
Most éppen máshol döglik a dobozában.
akkor inkább nálam...Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz fatallerror #641 üzenetére
Nem tudom,hogy linkelték-e már
még nem olvastam végig a topicot.Igen,már keresgélem a megfelelő leendő alanyt... képek és csepegtetett infók alapján.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
fatallerror
addikt
válasz akoska07 #642 üzenetére
én abban bíztam h az msi 90 fokos usb3as csatiját lemásolja a többi de sajna nem tették így sanszos h msi-t választok mert elég nagyok ezek a ház usb3 csatik és nehéz hajlítani őket :/ kár h az asus v asrock nem másolta, de jó lesz nekem az msi is
-
nagyúr
válasz fatallerror #643 üzenetére
Hát eléggé sehogy nem néznek ki ezek a Z87 lapok.
Majd meglátjuk a tudásukat.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
fatallerror
addikt
válasz akoska07 #644 üzenetére
nekem nem ablakos a házam és a következő sem lesz az így a külsőnél nem igazán akadok fel, főleg h az asus,asrock,msi eleve jólnek néz ki.
csodákat nem kell várni, itt inkább arról lesz szó h jóval nagyobb teljesítményű igp lesz benne kevesebb fogyasztással (de azonos fogyasztáson is bámulatos lenne)
ne dőlj be a nőmarketingnek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fatallerror #645 üzenetére
Nálam a lap ereje ami számit,ezért szoktam Biostar lapokat venni.
Egyszerüen nagyszerü.Persze számit a kinézet is,de nem az az elsődleges.
-
nagyúr
válasz akoska07 #644 üzenetére
"NOTE - The lady below doesn’t comes in the package!"
Hehe,pedig az lenne csak a jó kis unboxing videó.
Találtam egy jó kis listát a Z87 lapokról.
[link][ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz akoska07 #647 üzenetére
dehát gigabyte alaplapod van xD
ezt írtam én is, zárt házban a funkcionalitás fontosabbattól függ h mit értesz kibontás alatt. ha vetkőztetést akkor rendben, ha a csontvázról vetkőztetést akkor nem : P
de az alaplapok itt ilyen mértékben már off szóval hagyjuk és várjuk a megjelenéstdon't tell me what i can't do!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Rypejakten #649 üzenetére
na ezt kérdezem én is
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest