Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
kösz
nem biztos megtaláltam volna a dátumos hszed, a korábbiakat is amiket linkeltem Oliverdának 2008 végén kerestem, aztán jutott eszembe h Fiery Clarkdaleos riportokról beszélt -amiben az AES eredménye is megvolt, de mivel titkos volt hiába faggattam
- de maga a 32nm sem volt kész csak dec. legvégén nem h proci ami rá épül így mentem a tavalyi hírekretlac: kb félúton van a 750 és a C2D között
Oliverda: sztem megint a lapgyártók miatt lett eltolva, h kicsit ürüljön a p55 a raktárból illetve legyen 1 vásárlói roham kari után, ha 1 hétel új év után végre boltokba kerül, hát sztem akkor lehetett volna az 1 hétel korábban is

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem biztos megtaláltam volna a dátumos hszed, a korábbiakat is amiket linkeltem Oliverdának 2008 végén kerestem, aztán jutott eszembe h Fiery Clarkdaleos riportokról beszélt -amiben az AES eredménye is megvolt, de mivel titkos volt hiába faggattam
- de maga a 32nm sem volt kész csak dec. legvégén nem h proci ami rá épül így mentem a tavalyi hírekre