- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
"A Broadwell Chip, an i7 5775C, has been shown at 5GHz on Air Cooling, at 1.419V, and running vPrime at 4.8GHz. The wPrime 32M test was completed in 4.399 seconds, which when compared to our i7 4790K, which also ran at 4.8GHz and did that same test in 5.569 seconds, shows that Broadwell does offer some IPC improvements over Haswell. However we will need to confirm this with our own independent testing when this chip eventually makes it's way to market. "
http://www.overclock3d.net/articles/cpu_mainboard/broadwell_chip_reaches_5ghz_on_air_cooling/1
Túl jól hangzik. De remélem igaz
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Igazad van, nincs értelmesebb megoldás féláron a piacon most sem, ami a C2Dd után érdemi váltás lenne..hogy mennyire unalmasak már ezek a kijelentéseid Legalább egy nyamvadt filléres Quad Xeont bedobhatnál a lapodba, hogy a GTX460ad procilimitje csökkenjen..oké, tudom, majd ha lesz XY VGA féláron, cseréled azt is Bocs, de már tényleg nem tudom hanyadszorra olvasok hasonlót tőled
-
Crytek
nagyúr
Valami bajod van ezzel?Te spóroltál meg 6 upgrade nélküli év alatt pénzt vagy én?
Akkor és azt fogok venni amit és amiket érdemesnek találok rá.
Többször bizsergett már a kezem a GTX 970 miatt pl és a most érkező game-ek bebizonyitják rettentő jól döntöttem ,hogy nem vettem meg azt a "gyenge" VGA-t. (Az meg kicsit sem érdekel, hogy játék hibája mert optimalizálatlan)
Ha 300K-ért upgradelek legalább fél évre legyen elég a full HD maxhoz majd.Szóval ha érdemi dolgokat látok ami erre alkalmas lesz váltok.Next PC Upgrade: 2022
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
-
Crytek
nagyúr
Nem is tudtam ,hogy van személyi bankárom. Pénzem van mindig is volt mindig is lesz mivel megdolgozok érte és mivel a 85%-át mindig félre rakom 10 éve akár hetente vehetnék új gépet. De mivel pc fronton a 300ezres gépen már fél év múlva butitgatni kell a grafikát (hála a féreg gyártóknak) ha én lennék a leggazdagabb a földön se vennék.Ennyi és nem több.
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Nem azért várok ,mert szart akarok venni 750ti-t meg vegyen a halál.... Full HD "max" grafikához akarok gépet.Még kijön most a Witcher 3, megvárom a Batman AK-ot azt eldöntöm veszek-e idén valamit vagy sem.
Inkább a nem felé hajlok mert mint az AMD Zen-je és mind az NV pascalja érdekesen hangzik.Nem sietek sehova és a játékaim sem mennek sehovaNext PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz CsonkaImo #1015 üzenetére
Zen az CPU tudom ,debil azért nem vagyok.
390-390X nem érdeke annyit úgysem fogok soha VGa-ra költeni mint amennyibe kerülnek majd.Igazából a 380X érdekel mennyire lesz 290X átnevezés ha szinte full ugyanaz lesz akkor nem lesz VGA-m egy jó darabig. Mert 970-et nem akarok az sok helyen kevés ahogy a teszteken nézem a 980/ 390/390X atom drága és nekem nem érnek ennyit.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Hetente vehetnél gépet, de közel 8 éve használod az E6750edet..megszámolni sem tudom, hányszor láttam már leírva tőled, hogy majd ezt, azt, amazt..aztán semmi. Lehet ezt magyarázni, de szerintem felesleges. Ha elég az igényeidnek a gép, azzal nincs gondom, de a felesleges billkoptatást nem értem :S Mindegy, offoljuk a threadet, elnézést, hogy kiakadtam rajta, megint ;p
-
Chiller
őstag
Na hol vannak már az új procik? Kinek van nagykeres ismerőse?
-
Dtomka
veterán
válasz Chiller #1022 üzenetére
Én is keresgélek hátha van már valami új infó de semmi
(És még midig nem tudom, h Broadwell vagy Skylake)
Intel ‘Skylake’ launch schedule revealed: CPUs to arrive in August -
gV
őstag
Skylake EX 28 mag, 6csatis mem, UPI, de csak 2017-ben
-
Dtomka
veterán
-
Crytek
nagyúr
Azért arra kiváncsi leszek hogy sima egy monitoros full hd-ra mikor lesz nagy ugrás grafikailag vagy akárhogy , hogy egy 1000 éves i5 2500k már ne legyen elég.
Kb egy helyben toporog ez a proci szekció de komolyan. Az egy dolog hogy lehet már venni 300kért is procit ,de egy i5 2500k tökéletesen kiszolgál mindent (nem 4K, nem 3 monitor, nem VR szemüveggel)
-
-=MrLF=-
senior tag
Friss Skylake pletykák:
[Skylake alapú Intel Xeonok 28 processzormaggal]
Eredeti forrás, expreview.com: [link]
Itt is írnak róla: [link]2017: új tokozás, 28mag+HT, 6 csatornás DDR4, 48 db PCIe 3.0-s sáv, TDP 165W, 4db 10 10GbE vezérlő
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
The Intel Broadwell Desktop Review: Core i7-5775C and Core i5-5765C Tested (Part 1)
A 4790k utódja az 5775c lenne? Tényleg jól szerepel az integrált vga az előző generációhoz képest:
-
Crytek
nagyúr
Bárcsak egyszer már megélném ,hogy egy IGP-s procit is VGA ként is tesztelnek 10+ játékkal...
-
nagyúr
válasz regener #1025 üzenetére
Épp ma olvastam ezt.
Láttam más előtesztet is,ahol az 5820K teljesítményét nyaldossa.
Mondjuk nekem ez az érdekes benne:
[link]
Hová lettek a nyákról a dolgok ?
Pasztázás még mindig elég gyengének néz ki.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Dtomka
veterán
A Gamescom 2015 lehet az Intel Skylake rajt helyszíne
Augusztus végére már biztos lesz a boltok polcain, sztem azt még megvárom...Aztán ha nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, akkor Broadwell 6700k vagy 4790k-t fogok venni.
(#1039) akoska07
A teljesítménye ezek szerinte nem lesz rossz. De a paszta hír elszomorít(ó).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kevesebb,mint 10%-al gyorsabb a tesztekben,mint a 4790K.
Viszont én megnézném clock to clock 4.4GHz-en milyen különbséget mutatna.
A 4790K-nak azért van 200MHz előnye.Engem csak a DDR4 ramok ára zavar egyenlőre.
DDR3L sztem csak értelmetlen lehúzás lesz.Anno a 4770K-t is lecseréltem 4790K-ra,pedig a tesztekben ott sem volt nagy különbség.
Ha sikerül találnom vmi ütős DDR4 ramot jó áron akkor cserélni fogok.
Tetszik,hogy a Z170 lapok 4-way SLI-t tudnak majd,én eléggé SLI párti vagyok,ettől érzem jól magam.
A 4790K meg megy a család gépébe.A pasztázás sajna csak romlik.
Viszont a delid a képek alapján "könnyű" lesz,"lazán" lehet majd pasztát cserélni alatta.
Legalábbis nekem,túl vagyok már pár procin.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Dtomka
veterán
válasz akoska07 #1041 üzenetére
A Skylake vajon mennyivel lesz erősebb mint a 4790K?
DDR4 árak még magasak de szerintem 8 GB nem vészes. 10k val már olcsobb lett: HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT HX421C14FBK2/8
Láttam a videód, amikor "műtötted" a 4790k -t . Én biztosan nem tenném azt 1 új procival, mert ugrik a gari.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dtomka
veterán
válasz Chiller #1046 üzenetére
Akkor nem.
A Kaby Lake váltja majd a Skylake-et?
Még nem jött ki Broadwell, a Skylake sem, de már megvan az utód. -
Dtomka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest