- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
K!$$rác
tag
-
rup1u5
nagyúr
válasz
K!$$rác #24154 üzenetére
Az emlékeim már eléggé homályosak York ügyben.
FSB-n nem nyersz annyit hogy érezhető többletet adjon. Érdemes az eredeti 1:2-es arányon hagyni stabilitás végett. 1066-os ramjaid úgy is bőven elegek hozzá. Viszont a mixelt ramokra allergiás lehet. Azt írtad 6GB-od van. Érdemes lenne 4*2GB azonos ramokra cserélni őket.
Válaszolva a kérdésedre FPS szempontjából semennyire sem fontos! Nem hoz semmit, legfeljebb szintetikus ram tesztekben. Inkább a minél magasabb CPU órajelre mennék rá.Prime95 SmallFFT-vel a proci stabilitását tudod kitesztelni, blend test meg a ramokra jó.
Ezt találtam ami talán hasznos lehet az elinduláshoz.
Annak a procinak szerintem 450*8,5-en minden különösebb állítgatás nélkül mennie kell. Kezdésnek innen indítanék a többi meg már csak türelem kérdése.
Adatlapodon a konfig részt érdemes kitőlteni. Sokat számít az is, hogy milyen táppal áll neki quadot tuningolni az ember. -
rup1u5
nagyúr
válasz
K!$$rác #24145 üzenetére
Azt tudod, hogy a létező legtuningosabb stepingű CPU-t fogtad ki?
írd be itt a keresőbe az L830B550-et és nézd meg milyen eredményeket értek itt el vele egyesek.
Példa1(#24152) K!$$rác
Ráadásúl P45-ös lapod is van hozzá!Azzal a párossal csodákra leszel képes! Minimum 4.2Ghz 24/7-re garantált.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
K!$$rác #24149 üzenetére
Hát Te tudod, de nem hajtja ki biztosan szerintem.
prime-al általában 12órás tesztet szoktak nyomni, ha az végig megy hiba nélkül akkor mondható kb stabilnak a tuning,de valaki pl 24órát javasol, szóval a tuning nem egy gyors dolog. de a játékok is sokszor előhozzák az instabil tuningot, sztem nyugodtan próbáld játékkal, menj fel szerókra és gyakorolj, ha 2-3órán át játékban vagy és nem fagy ki addig, remélhetőleg a futamon se fog az idő alatt, aztán holnaptól ráfekszel rendesen
-
MrBrook
aktív tag
válasz
K!$$rác #24147 üzenetére
menj fel egy szerora ahol kb 20 autó van, és meglátod, a FÜSTöt/smoke-t vedd le lowra , meg a mirror/tükör qualityt. azok nagy hatással vannak az fpsre, illetve a legnagyobb hatásra, gondolom a rendering quality offon van v. ilyesmi a reflectionnél.
az én q9300-ommal 3.3ghzen volt kb 37 fps 22 autónál multiban. a 9550 12mb l2 cache-e nem tudom ,hogy mennyit számít pluszba, valszeg nem sokat.
prime 95! pl
vagy intel burn test.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
K!$$rác #24145 üzenetére
Az istenért sem akarlak elszomorítani ,de én pl azért váltottam félkonfigot, mert assettoban 20autónál(MP) már kevés a yorkfield, sajnos 30-50fpsnél ne várj többet, ilyen számú autóknál
mindenesetre egy kalappal!
meg azzal ,hogy leszeded a ház oldalát csak rosszabbítod a helyzetet, mivel nincs honnan kifújnia a levegőt a ventiknek, ellenben ha rajta van a ház oldala, akkor van honnan. de hátha mások kijavítanak ebben engem.
1.2volton illene vinnie 400as fsb-ig a procinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged