- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz
Locutus #12532 üzenetére
9 centis van rajta, de a felfogatása miatt szerintem csak barkácsolva lehet lecserélni.
Nem nagyon szoktam forgatni, de amikor utoljára néztem akkor nem volt nehéz, pedig legalább 4-5 éves, talán több is, és átlagban biztos megy napi 10-12 órát. Annyi, hogy a motor mágnesei miatt néha "magakad", de ez minden motornál így van.
A következő leállításnál megnézem!
Hangos, vagy mi a konkrét baj vele?
Nem tudom hol vetted, de elvileg 6 év gari van rá.A fordulatonkkal kapcsolatban annyit pontosítanék, hogy teljes terhelésnél felmegy 500-550-re.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Locutus #12411 üzenetére
Ez érdekes. Mert akkor a bios sérült valószínűleg. Nem lehet hogy amikor kilépett a bios-ból, és elmenti amit el kell, volt egy picike áramszünet?
Szerintem ettől még frissítheted, de ezúttal a bios-ból F8-al lépj a Q-Flash menübe(#12412) BeLucZ: Ha annyira selejt, add el, és vegyél egy alacsony vid-es példányt. Sőt, rögtön L830B550-t keress
-
Speed®
titán
válasz
Locutus #12344 üzenetére
Q6600 szerintem a fogyasztása miatt 25 felett felejtős gari nélkül aprón..Q8300 nem rossz, legalábbis ha megelégszel 3-3.4GHzel, ugyanez igaz a 9300ra is P35ben. Csak akkor vedd meg a 9300at, ha szükséged van VTre, egyéb esetben szerintem nem ér sok pluszt a magpáronkénti 1-1MB cache.
Igazából egy használtból beszerzett 25 körüli Q8200 is bőven okés 7x450en..legalábbis nem éreztem gyengének sehol. Nyílván ha többre vágysz, magasabb szorzójút keress. P35el 450es FSBvel lehet számolni Yorkok alatt. -
barnam_
nagyúr
-
Speed®
titán
válasz
Locutus #12340 üzenetére
Attól függ mire használod. Ha valami cacheintenzív dologra, ott jól jön a plusz, de egyébként szerintem nem számit olyan nagy mértékben. Talán az egészséges középút a legjobb választás a Yorkok közt, ha találsz jó áron, Q9400.
De a legkisebb taggal sem volt semmi gondom sebességügyileg, szóval ha olcsón akarsz jót, ez sem rossz, csak nem szabad csodákat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest