Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szinesz.bob

senior tag

válasz rup1u5 #24422 üzenetére

Q9400-em van húzva. Szerinted miért 775-ös alaplapom van? 100k kb a fejlesztés de minek? Hidd el ha azt látnám hogy van értelme fejleszteni megtenném de nem látom és érzem.
    Az intel 1 vicc! Évente új foglalat az "új" procihoz a fejlődés jelentéktelen.
    Tuning? K-s proci csak...
    Ár? i5 6600k kb 80 000 i7 6700k kb 115 000(A régebbiek olcsóbbak 10k-val)
    Ja és már vegyél új memóriát is az 1151-hez
    És tuningos lapot is 50k ért
    De kapsz integrált grafikus csipet! HURRÁ!!!! (ha akarod ha nem kifizeted)
    Természetesen nem cserélném el a procimat i3-ra 2 mag az 2 mag marad hiába a HT.
    Ja i3 40 000 ért nem tudom nekem nem kellene.
    Persze jobb az I7 de az árához (+lap +memória) nézd (100k alsóhangon) annyival jobb?
    Vagy veszel a régi lapodba 4 magos Cpu-t és játszol. (10-20k max)
    UT 4 pre alpha a megrajzolt szép pályákon 70-80 Fps kb nálam.
    Ugyanez 120-130 fps GTX980 I73770k -val(videót néztem csak róla)
    Én azt mondom annyit nem ér nekem. Inkább használom és ha eljön az ideje lecserélem.
    2011-ben úgy gondoltam max 2 év, 2013 szintén max 2 év. Most 2015-ben azt mondom még 2 év tuti. Hála a cpu-k lassú fejlődésének. Régen tényleg 2 évente váltani kellett mert kevés volt de most ez nincs így.
    A Sandy Bridge igen ott volt 1 nagyobb ugrás és azóta? 5-10% és ahogy írtam új lap mindig.
    Köszönöm építő kritikád és örülök hogy veszel "ú"j procit +2 mag ami mindíg jól jön.(lapcsere nélkül)
    Maradok a kő alatt még 2 évet. És a "Nincs olyan játék még ahova a procid kevés lenne." fent tartom. (persze max full HD) Nem hajtja ki 100% a videokártyát? Na és? Tudsz játszani vele vagy nem? Elindul? Megy? Játszható? Igazából ez számít és nem az MSI Afterburner-en a processzor és videokártya kihasználtság.
    "A mai játékok alatt már csak erős kompromisszumokkal használható egy York" Az erős az picit erős. :)
    Bár minden nézőpont kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák