- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madtomi
tag
válasz
Casanova* #17566 üzenetére
Először a ramokat tedd fix 800-ra és a PCI frekit pedi 100-ra utánna elkezdheted az fsb-t emelni a procinál, eleinte tudsz nagyobbakat lépni de később már csak kicsiket és voltot is kell emelned mind a procinál, mind a lapnál de inkább itt egy video ami bemutatja az elméleti dolgot persze ez nem hiszem, hogy terád is igaz mivel minden proci más és minden lap is más de alapnak jó szerintem.
Sok sikert! -
Madtomi
tag
Nem sértődtem meg. A Prime teszt kérése az egy normális dolog szerintem. Egyébként az igazság azaz, hogy itt nekem beváltak 24/7-re viszont két napja próbáltam a 800MHz-en a 3-3-3-9-et nah az nem ment így fogtam visszatettem erre az órajelre. Egyébként igen ezek kerültek összesen 6eFt-ba ha jól emlékszek és ilyen ár érték aránnyal számolva nem sok ram van a piacon na meg olyan proci sem ami 500-as fsb-n 24/7-ben jár.
-
Madtomi
tag
Ne vedd sértésnek mert nem annak szánom csak mivel látom a super pi eredményedet egy kicsivel többet vártam olyan MHz-en.
Nem mondom, hogy én tudom produkálni az eredményedet mivel nincs jelenleg Q6600-om meg olyan procim sem ami menne ennyin bár ezt nem tudom mivel valami rejtélyes okból kifolyólag 441-es FSB-n prime stabil 442-ön meg kékhalál
De ha hazamentem akkor lapcsere lesz talán azzal eltudom érni én is ezt a MHz-et -
Madtomi
tag
hehe nekem nem is enged olyan alacsony beállítást a ramoknak
Nem kritika volt csak megjegyzés!
De egyébként szerintem ha megtalálja azt a MHz-et ami neki jó a procinál akkor a ramokat már könnyedén hozzá lehet igazítani ahogyan ezt már előttem is írták.pcmatyi: ahogy látod itt a fórumon mindenki segítőkész úgyhogy ha nem tudsz valamit kérdezz és mepróbál mindenki segíteni neked mind eredményekkel, mint ahogy már a fogyasztás értékeket is megírták számodra. Mondjuk ez szerintem mindenki számára tanulságos.
-
Madtomi
tag
válasz
WiZARD #17226 üzenetére
Nekem is 800-as Kingmax ramom van igaz csak 2x1GB de simán megy 1000MHz-en 5-5-5-18-on 2V-al. Feljebb egyszer néztem ezzel az időzítéssel még meglenne az 1066MHz de ahoz már 2,05V kell asszem annyit meg nem ér.
Jah igen a biztonság kedvéért mivel nincs rajta hűtőborda egy venti hűti őket. -
Madtomi
tag
válasz
i are robot #14361 üzenetére
Az bíztos, hogy 20-a után még a nagykerből is ki kell ürülnie a választéknak meg a boltból és utánna rendelnek csak az olcsóbból vagy már rendeltek és a régi áron adják. Ezt mindíg így csinálják, mert az eléggé nagy bukta nekik. De ez nem pár hét ha azt nézed. Szerintem ez minimum 1-1,5 hónap mire lecseng és lesznek Q6700 asok jó árban. Németben jobban pörög a dolog, többen vesznek cuccot na meg többet is keresnek az emberek így ott pörög az árukészlet. A boltosok is mások, vettem neten egy cuccot ami mire kijött láttam, hogy rossz és a postaköltség jelenleg többe van, mint maga a cucc de kicseréli és elküldi mégegyszer és ezzel már ő minuszban van.
Szerintem ha nagyon kell a gép és nem tudsz várni rá hónapokat akkor vagy vedd meg itthon vagy a legjobb azaz lenne számodra, ha külföldön vennéd meg mondjuk ismerős aki németben lakik vagy ausztriában. Az ő címére megrendeled ő meg elhozza neked és letudtad a vásárlást max 2 hét alatt. Ha kell linkelek neked oldalt ami olyasmi, mint nekünk az argep.hu vagy depo.hu.
Csövi -
Madtomi
tag
válasz
i are robot #14342 üzenetére
Igen ez sajnos így van viszont én nem itthon veszem eg hanem vagy németben vagy ausztriában. Németben pont most néztem a jelenlegi ára a Q6700-nak 266 Euro persze ez kiskerben. Sajnos nem tudok kint nagykerben vásárolni. De ha ezt az árat csökkentik akkor nekem az mindenképpen jó és mondjuk én tudok várni a gépre mivel csak játékra meg tanulásra használom.
-
Madtomi
tag
válasz
i are robot #14336 üzenetére
Ez nagyon jól jött mivel hétfőn akartam saját részre lefoglalni a Q6600-at.
Mostár mindenképpen várok egy keveset egy Q6700-ra!
Csak 10-es a szorzója -
Madtomi
tag
Szia
Köszi a választ! Most úgy vagyok vele, hogy léghűtés lesz mivel a vízhűtésemből hiányzik a pumpa na meg most németben tanulok és ide hozom ki a jövőhéten a gépet így mindenképpen levegő lesz most még. Igen én is úgy vagyok vele, hogy egy combosabb hűtőt teszek fel rá mindenképpen. 3,2-3,4 nem is rossz ahoz képest, hogy a további emeléshez már eléggé meg kell feszelni.
-
Madtomi
tag
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyit mennek ezek a procik semmilyen fesz emelés nélkül és ebbe beleszámít az is, hogy a lapon nem adunk semminek sem feszt.
Azért kérdezem, mert igaz most fel lehet ezeket húzni egy jó léghűtéssel 3,2-3,4 köré de nyáron ezek az értékek nem fognak menni és én nem nagyon akarom megsütni a konfigomat. Mivel nézegetem már eléggé régóta a fórumot de ilyen adatot senki sem közölt legalábbis én nem futottam bele.
Válaszotokat előre is köszönöm, és a kérdezgetéseket előre megelőzve még hezitálok a Q6600 és a Q9450 között de szerintem Q6600 lesz a 9-es szorzó miatt. Annyival nem tud többet a Q9450, hogy megérje azt a plusz pénzt persze ez szigorúan magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest