- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SirKero #21853 üzenetére
Ha a ram bírja akkor akkor akár használhatod 1000-en, illetve ennél többön is.
Bár nemtudom neked milyen ramosztások vannak a lapodnál, de nekem is most 3200-ön megy (400x8) a ram pedig 1200-on, de van 1000-es opció is.
Az időzítést leveheted 15-re de érezhető gyorsulás nem lesz, csak benchmarkokban.
3200 szerintem elég, esetleg 3600-ot beállíthatod, de ennél több tutira nem kell. -
válasz
SirKero #21851 üzenetére
Hi.
GratulálokHa kisebb szorzó és nagyobb fsb-t adsz meg gyorsabb lesz a rendszer. Tehát a 8x400 jobb mint a 320x10.
Minden a feszen múlik, de igen elég hozzá, a kezdetel kezdetén nekem is hyper tx volt rajta. Ez olyan 3400-ig elég max, ha nem kell írreálisan sok feszt adni a procinak.
100C foknál kapcsol be a védelem, de 75-80 foktól ne legyen több.
Az azért van mert sok progi csak a proci legmagasabb szórzóját veszi alapúl (esetedben a 10-et) ezért 400x10 ugye 4GHz, és nem nézi azt hogy te kisebb szórzóval használod. Ezzel nem kell foglalkozni.
Nincsmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest