- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
csaladban nekunk is van meg egy q6600 ami talan a hetvegen lesz majd levaltva 8GB rammal es SSDvel, teljesen jo a celra bar egy ideje mar jeleztem csaladtag fele, hogy ha meghal a 10 eves alaplap (ami azert valljuk be benne van a pakliban) akkor komplett felkonfigot kell cserelni.
ahhoz mondjuk nem tudom mit szol majd, hogy van egy x79es rendszerem amit megkaphat, de ahhoz epitett viz kell mert mas nem fer ra
.
-
proci985
MODERÁTOR
hat igazabol amig egy jatek egy szalat hasznal a 8500 jellemzoen jobb es azok mennek 3.8-4ghz korul emlekeim szerint. q8200 megall ugy 3500 korul. itt most ugye elmeleti problemakrol is beszelunk, avagy egy jobb p45 / x48 lap ami mondjuk birja az 500+as FSBt meg hozza a megfelelo ram kb eselytelen beszerezhetosegre (8GB mostanaban mar elegge kell, azokbol meg 800cl5 se volt gyakori). nekem 3.0ra huzott q6600am volt es eszembe nem lett volna valtani, de sokan megtettek vissza dualra aztan jellemzoen utana quadra megint (a q95x0 draga volt).
a masik problema az FSB limit, ez pl a q6600nal az alap fsbvel 2008ban is problema volt, de kesobb szennehuzott q9650ekrol is valtottak ugy forumozok, hogy az alaporajeles i5 elvileg lassabb kellett volna, hogy legyen, gyakorlatilag meg elhuzott.
ha filleres (ket csokiert megkapod pl) akkor kiprobalni erdekes lehet, egyebkent en legalabb p55 fele kezdenek nezegetni inkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest