- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tzsolesz #21767 üzenetére
Na az jó, az enyémnek 1.48V kell a 3.6GHz-hez.
menalcas: Azért mert sz@r lapja van/volt, ami nem bírja/bírta az fsb-t. Rgo, a nagyobb szorzós procival magasabb órajelet érhet el. Persze így sincs kint a vízből igazán, mert a C2D és C2Q szűk keresztmetszete úgy is a QPB.
Nem véletlen, hogy az Intel az új generációban (45nm) sem az órajelet emelte (pedig több van bennük mint amennyivel a leggyorsabb gyári órajeles példányok jönnek ki), hanme a QPB-t. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
tzsolesz #21765 üzenetére
Haver ugyan ezt csinálta, kikérte a véleményem, rihtig nem azt vette ami ajánlottam, aztán sopánkodott, hogy gyenge a vas. Értd nem éretek a repülgép szereléshez ezért nem is vágok bele.
Amúgy feszfüggő, de 2.7-3GHz-re talán elég lesz sztem a TX2 is vmi nomrális pasztával rendesen szellőző házban.
-
menalcas
őstag
válasz
tzsolesz #21759 üzenetére
Hát az így mondhatni nem szar csak kaka, pont ez elötted szólónak is írtam q66 alá inkább p35ös lap mint p45, a hyper tx2 meg nem igazán lessz elég komolyabb tuninghoz, kár volt kapkodni , inkább szét kell nézni, érdeklödni, informálódni aztán vásárólni mert utánna szarul esik ha nem azt hozza amit elvárt az ember, de ezektől függetlenül grat az új konfighoz sok sikert és várjuk mit hozol kibelőle
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tzsolesz #21749 üzenetére
Asus V60 édes kevés egy 3,8GHz-re húzott Quadra. Amivel esélyes lenne a dolog sztem ha onnan kell választani minden képpen:
CM GeminiII (erre még kell 1-2 venti is)
esetleg egy Big Typhoon.
-
válasz
tzsolesz #21749 üzenetére
Ezeket találtam hasonló árfekvésben:
Thermaltake Sonic Tower
Asus V-60
ASUS Triton 77Már csak teszteket kell olvasni, hogy eldöntsd melyik a jobb
Bár én megpróbálnék máshonnan beszerezni Hyper 212-t, nem csak a PCX létezik...
pl. ajánlani tudom Dubmaster bazárját, Ő foglalkozik Cooler Master hűtőkkel. -
válasz
tzsolesz #21682 üzenetére
Szvsz Giga P35-DS4 - 30k, míg az Asus P5K Premium egy 10-essel drágább. Kicsit olcsóbban DS3P, az annyival különbözik a DS4-től, hogy nincs a FET-eken HP, és az alaplapi hangkártya nem tud DTS-t. Amúgy ua. a két alaplap.
-
HSM
félisten
válasz
tzsolesz #21610 üzenetére
Én inkább Coolermaster Hyper 212-t vennék + fordulatszámszabályzót (potenciométer, edi*ital-ban 700huf, coolink), olyanom van, és meg vagyok vele elégedve. Amúgy nem tudom, mennyire akarod húzni a procit, de én abban a lapbn azért csak igen finoman adagolnék plusszfeszt, a 3 vagy 4 fázis hamar kifogyaz erőből... kis ajánlott olvasmány: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Orvosi kérdések
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest