- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet az lesz h leszedem a hűtőt a paszta amúgy is mutatja hol érintkezik a pricival a hűtő és körülötte lecsiszolom egy durva papírral és előtte leragasztom azt a részt ahol a proci a hűtővel érintkezik! (kajak átláttam a proci és a hűtő között)
-
Mást nem tudok fogtam és jól kitöltöttem ezüstös pasztával! Láthatóan javultak az eredmények! Pl nem melegszik ugrászerüen terhelés hatására! kb így értem: 40-50-53 mindezt 3 másodperc alatt!
-
NEM POLÍR PROBLÉMÁM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOST LÁTTAM MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ ALAPLAP A BAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FERDE A FOGLALAT ÉS A HŰTŐ NEM A PROCIRA HANEM A LESZORÍTÓ FOGLALATRA TÁMASZKODIK! *********** jó!
a polír jó lett ez tény már! Az alaplap a ludas! Tudjátok van egy keret ami a procit leszorítja! A hyperem azon ül és nem a procin! Régen készült képeken polír előttieken is látszik h azon ült ugyanis kikoptatta! Feltettem a hűtőt és átláttam a proci és a hűtő között rendesen! HA viszon ta hűtőt megfordítottam és a procit rátettem és át akartam alatta nézni akkor nem láttam át! -
-
óóóóó! Polír óta az everest, coretemp egy hőfokot mutat, de a real temp tök mást sőt a hw monitor is! Melyik a valós?
-
Üdv! Proci polír után vagyok gép bele lóg gondoltam megnézem az eredményt............................. Hát pf!
-
Üdv! Hyper 212-őm van, állítólag vannak olyan hűtők amiknek alapból homorú a procival érintkező felületük épp az intelek kupakegyenetlenségei miatt! Ez sztem humbug....!
Polír előtt vagyok pár héttel azért dobtam be ki mit gondol! -
-
a danamics-nak van humorérzéke! Írtam nekik mailt!
-
-
Bár igaz ami igaz a "villanyóra" csak a hatásost méri!
-
Kb! amiről itt mindenki beszél h watt az hatásos fogyasztást jelent, ezt mond a tápnak ami tele van kondival (kapacitív) meg tekercsel (induktív)! U*I=P azaz watt! ha a cos fi = 1 azaz tisztán hatásos a fogyasztás! jó kis téma ez....! ez mondom arra jó h lássuk mikor zabálja a gép a villamos energiát!
-
Én annyit tetem mindössze h a hosszabbítómba iktattam egy multimétert! Ami mérte a rajta átfolyó áramot, kis matek eltekintve attól h hatásos meddő stb és van egy durva kép az én gépem teljes fogyasztásáról! Arra jó h kiderüljön mikor eszik a legtöbbet, én azt szűrtem le h nem akkor zabál amikor számítanánk rá! [link]
-
Fogyasztások:
Q66000 2.4GHz-en (VID 1.2125) LG 702B monitorral, 8800GTX alap órajelen,DDR2 800MHz:Idle monitor nélkül: 0.65 A
Load (prime95 max heat) monitor nélkül: 0.96 Aprime95 max heat: 1.17 A
Idle (1600MHz): 0.84-0.86 AGrid alatt: 1.33 A max graf
Crysis alatt: 1.33 A max graf3d mark 06: 11929
3d mark alatt:
Min: 1.16 A
Max: 1.32 A
Átlag: 1.23-28 ASzőrös fánk alatt:
felbontástól független, de abból a szempontból nem hogy indításkor minnél nagyobb a fánk annál jobban felugrik az áramfelvétel majd beáll!
MSAA=0x : 1.4-45 A (átlag 1.42A)
MSAA=32x : 1.3-33 A (átlag 1.31A)
Összes teszt egyszerre való futtatása alatt: 1.27 A
Az MSAA növelésével arányosan csökken a fogyasztás!megjegyzés: Minden pillanatot kihasznál a gép arra h levegye az órajelet 1600-ra!
********************************************************************************************
Fogyasztások:
Q66000 2.8GHz-en (VID 1.2125) LG 702B monitorral, 8800GTX alap órajelen, DDR2 832MHz:Idle monitor nélkül: 0.68 A
Load (prime95 max heat) monitor nélkül: 1 Aprime95 max heat: 1.21-22 A
Idle (1872MHz): 0.87-88 AGrid alatt: 1.34-36 A (max 1.41 A)
Crysis alatt: 1.36-38 A (max 1.41 A) pl: gránát robbanásakor ugrásszerűen megnő az áramfelvétel 1.41-re!3d mark 06: 12943
3d mark alatt:
Min: 1.25 A
Max: 1.36 A
Átlag: 1.27-1.33 ASzőrös fánk alatt:
felbontástól független, de abból a szempontból nem hogy indításkor minnél nagyobb a fánk annál jobban felugrik az áramfelvétel majd beáll!
MSAA=0x : 1.41.44 A (átlag: 1.42 A)
MSAA=32x : 1.35-37 A (átlag 1.35 A)
Összes teszt egyszerre való futtatása alatt: 1.33 A
Az MSAA növelésével arányosan csökken a fogyasztás!megjegyzés: Minden pillanatot kihasznál a gép arra h levegye az órajelet 1872-re!
-
Tegyük hozzá ilyen alapokat is h a G0 az kevesebbet eszik, kevésbé melegszik, a VID is számít! 1.2-es (v alatti) akkor vedd meg akármennyi az ára, 1.3-as vagy a feletti VID sok! Több melegedés, kisebb tuninglehetőség, nagyobb fogyasztás! (nem törvényszerű de kb így van)
-
válasz
hunnylander #18281 üzenetére
Csőlátás: van dolgom asrockal, hát.......
-
Mindenki bocsi, de ennyire nem kell hajtani azt a gépet, 1000körül nekem már az everest olyan értékeket mér h nem hiszem h....Nem hiszem el h észrevenni azt a gyorsulást egy ilyen gépnél mint amik ma vannak! Én a rammal sosem játszottam ahogy esett úgy puffant! Mostanáig azt se tudtam h mennyin megy megnéztem 832! Ha majd visít h sok neki akkor lejjebb veszem!
-
-
Én bele se merek gondolni h az én gépem mennyit eszik, na meg majd fog.... Majd egyszer ha lesz lelki erőm lemérem, kis szerelést igényel! Úgy is csak a hatásos fogyasztást méri a villanyóra (hála ég) , normál nevén fogyasztás mérő! Régen lemértem csak akkor még közel sem ez a konfig volt!
Amúgy ti hogy méritek a fogyasztást alkatrészre lebontva, ezesetben CPU-ra!
-
Tized, század, ezred voltokról megy a vita! Hol van ez a 230-tól óóóóóóóóóóóóóóóóóó!
-
1.072-őt ír ki a cpu-z 2.8-on windows alatt! Normális ez? Sztem nem!
Na, terhelés alatt megjavul! -
1.296 v 3.6 GHz G0 Q6600! Ez jó? Remélem megvalósul, per pill a lapom nem akarja h így legyen! Alap fesszel 3.2
-
Gb P45-DS3P v P35-DS4 v P45-DS4 ? adjatok már tanácsot! Árilag egyformák majdnem! Q6600-os Max 3.6 GHz alá szeretném, mert tudom h ez viszi csak nem a 965P-s lapomba!
-
-
Az ok megvan! A neve 965P-DS3 rev: 3.3! Kérdésem lenne hozzátok, h mit vegyek egy nagyon jól kihajtható q6600 alá? MAX MAX 30 ropiig! Gigabyte xxxx-xxxx ?
Vitte a 2 magot mint a sicc tuningba is, de a 4 mag nem a barátja! -
A sima kikapcsolásra majd gombal be-re nem csinálja! érdekes!
-
Probel van ejjj! A proci hasít nem az a gond! Amint ujraindítom a gépet ki be kapcsolgat majd kiírja: configure system fan cintrol and reset system, és alap orajelre áll vissza! Van ötletetek mi ez? Megy meg minden de önhatalmúlag ezt csinálja!
-
Aham polír...! Na olyat hogy tudok, v hol?
Kisflexel? -
Üdv! Az miért van h az 1. magom melegebb mint a többi 3? kb 5 fokkal!
-
Üdv! Valaki nem tudja véletlen h az intel gyári hűtői hány db-esek? Most megy 1150-es fordulattal, ezt a hangot akarom megtartani ha esetleg veszek újat!
-
Gyerekek mi az az FPO? VID? stb! :///////////////////////////////////////////////
A videt vágom, de miért jó azt tudni? Lemaradtam a p4-es korszakban!
Nagyon részletes magyarázatot kérnék! Köszi! -
Üdv! Átgondolom a használt procit! Nekem fontos h tudjam mit tud tuningba főleg fesz emelés nélkül!
-
válasz
hunnylander #17977 üzenetére
Köszi a válaszokat! Ez még a jövő zenéje, majd sasolok néha miket írtok! Aug elejére tervezem, akkor tudok elszabadulni vásárolni!
-
válasz
hunnylander #17973 üzenetére
Értem köszi a választ! Én a 3GH-z-t úgy értettem h most megfelel mert egyhamar nem tudok venni semmiféle alkatrészt, meg nem is akarok! Aztán majd idővel venni egy jó hűtőt (nem vészes áron) és megnyomni, esetleg egy másik lap társaságában, de ezt nem tartom valószínűnek!
Azt tisztázzuk már h B3 v G0 a jó? Mert ahány ember annyit mond és te végképp megzavartál!.Kantorpe! Nincs rajta a gép oldala a vga miatt (3 hetes)! a 30 fok az a legrosszabb eset!
-
Üdv mindenki! Q6700-et tervezek venni ehhez a laphoz (profil). Tudom tudom nem a lapra irányul a kérdésem! Hanem a procitól mit várhatok tuningba? Abban egyáltalán nem reménykedem h szorzólock nélkülit kapok! És gondolom G0-ás kerül majd a kezembe, de mégis mire számítsak? Én minimum 3 - 3.2 GHz-t szeretnék belőle csinálni fesz emelés nélkül! (10*300 , 10*320, ezeki még 1333 alatt vannnak azaz a lapom még nem lehet korlát ha jól gondolom) Mennyi erre a reális esélyem? Ja és mindent gyári hűtővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest