- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soak
veterán
válasz
hunnylander #2003 üzenetére
Aha, ha nem sikerül itthon szerezni akkor marad az ibéj
-
Soak
veterán
válasz
hunnylander #2001 üzenetére
Ennyit nem ér meg, itthon B3-mas árban van, ha van .
Amugy már én is néztem az ebay-t , de sok értük az az ár -
Soak
veterán
válasz
Hemi 426/RT #1961 üzenetére
Tegnap miért nem nézted meg?
a tolomérőt magyaráztam 2 oráig
-
Soak
veterán
válasz
ImpersonatoR #1935 üzenetére
Addig mint a többi G0-át, van már G0 quad extreme egy ideje, QX6850 pl , meg is döntötték a B3 rekordot vele
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #1912 üzenetére
Az jó.
-
Soak
veterán
válasz
hunnylander #1891 üzenetére
Nem értem ,hogy miért kontárkodsz.
De a tuningos fórumokon felbukkanó veszettül menő G0-k nem 99%-a az összes eladott G0-ás quad-nak, csak a felső krémje.
Ők ugyanugy lutriból veszik, dobozban és mégis mindegyik messze jobban megy mint a B3masok.
szerk: Nem beszélve ,hogy hűvösebbek is
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
hunnylander #1882 üzenetére
Hülyeséget beszélsz. Ez egy rossz példány volt, olvass utánna, hogy a G0-ák 99%a veszettül megy
-
-
Soak
veterán
válasz
#64791808 #1834 üzenetére
NEm bonyolult művelet, magad is megtudod csinálni, fogsz 3 fajta papirt mondjuk 600 magassága , 1500 körül meg 2000 (festék boltban kapsz pl) . Fogsz egy tükröt, ráteszed a 600-ast. Bevizezed kicsit addig nyomod mig 95-97%a nem látszik a réz szinnek. Aztán váltasz papirt (azt is vizezed , de ne usszon a proci) azzal teljesen eltünteted a szürke anyagot. Majd ha eltünt a 2000-ressel a mikro karcokat (szintén vizezve) eltünteted. Arra figyelj ,hogy a nyomás egyenletes legyen , lehetőleg középen. karikákat oda-vissza vagy 8asokat leirva csináld
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest