- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Hááááát!
Szerintem sem ok a GA-965P-DS3 lap a négymagos procihoz.Nekem P35 DQ6-om van. Jelenleg a sok szar lap közül ez a kevésbé szar.Mert ez sem stabil a Raidel teljesenÉs olykor a bioszt nullázni kell mert megkattan.De egyébként Jó kis lap lenne. Ebben viszon nagyon megy a Quadom. -
KTompi
aktív tag
Feladom... úgy tűnik a GA-965P-DS3 nem éppen a legjobb alaplap a C2Q alá: alapórajel felett teljesen váratlan resetek, nem akar bekapcsolni (több BIOS-al próbálva)... 3.2-n 20 perc prime után még megy, aztán egyszer csak amikor semmi terhelés nincs rajta: reset... Vdrop: 1.4125-ről 1.328-ra esett vissza, és hallatszott, hogy küzd a lap tápja, így valószínűsítem, hogy ez lesz gond, így alaplapcsere kényszerűségből... (az 500W-os CM iGreen csak elbírja...)
Kérdésem a következő lenne: Gigabyte GA-P35-DQ6 kellően jó alap-e a C2Q alá...? esetleg más hasonló? (nem aranyárban, de jó
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest