- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
szia!
nálam ugyanaz a helyzet mint figyelmetlennél igaz másik procival, de nálam csak akkor jelentkezik ez az elindul-leáll-elindul dolog ha 2.4ghz fölé megyek(az alap 2ghz). tehát 2.4-ig nem jön elő ez az jelenség pedig ugyanazokat a beállításokat használom és minden alapfeszen hagyok, mint mikor pl 2.66 ghz-en próbálom.
tudom, hogy ez nem az én proci topikja, csak mivel ott is feltettem már pár kérdést ezzel kapcsolatban és választ nem kaptam, ezért gondoltam, hogy ide is leírom mert itt legalább foglalkoznak a dologgal.
-
rumkola
nagyúr
....tuningolt gép....
nekem is volt, hogy duplán indult, és az a rossz tuningtól volt 965P-n (talán a memóriáktól)
azóta volt 3db inteles lapom, mindben tuning volt és sosem csinálta egyik sem (p35ds3, ds3r meg mit tudom én már mi), és nem default szorzón mentek bennük a procikbiztos, hogy ez nem normális dolog
-
DEV_NULL
őstag
Feljebb írtha hogy corsair dominator kitje van, nemhiszem hogy az lenne a szűk keresztmetszet..
Elég magas azaz 1,26 VID, lehet kifogott vmi anti-tuningos darabot ami nem bírja a magas FSB-t.. Bár ez nagyon ritka. Elég valószinű, hogy valami user error van, mert a 7400esek elég jól húzhatók, a 400x10et is röhögve viszik 24/7be..
ATtIs_80: nyugodtan próbáld az 1000-1066ot a ramokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest