- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy72
aktív tag
válasz
Lifeforce #2645 üzenetére
Ismétlem lassan:
Az Európai Únióból vásárolt terméknél a vásárlás helye szerint kell fizetni az ÁFÁT!
Tehát ha ténylegesen az EU-ból jön a termék, akkor 27% ÁFA nem lehet rajta, mert Magyarországon kívül sehol nem 27% az ÁFA!Az EU-ból rendelt terméknél a hazai ÁFÁT már nem rakhatják rá, mert kettős adóztatásnak minősülne és az ugye tiltott!
-
tboy72
aktív tag
válasz
interstate76 #2404 üzenetére
Örömteli hír!
Nekem is megjött a még novemberben rendelt Wintelem, úgyhogy már a PIPO X7 mellett az is van a lakásban. Még nem szedtem szét, így nem tudom milyen hűtés van benne, de egynlőre nem melegszik túl. (igaz csak kodi filmnézésre van befogva)
Én NAS-nak egy kis szervert csináltam, nem került az egész többe 15000 Ft-nál, asrock brazos lap, 2 GB ram 100W-os használt táp és egy 400 Ft-ért vett telekomos minitoronyban van összerakva. A brazos lapon gigabites háló van, és 4 SATA3 csati. lóg rajta 3x3TB WD RED és mindenki boldog. Egyszerre általában egy vinyó megy benne igy szerintem nem fogyaszt 25-30w-nál többet. Egyszerre kb 3-400 torrent megy róla plusz bármikor képes a gigabites LAN-on kiszolgálni a háztartásban lévő eszközöket adattal (asztali gép, laptopok, tablet, mobilok, kisPC-k médialejátszó stb. -
tboy72
aktív tag
silver87 kollégának hála én is beléptem a klubba egy Pipo X7S-el!!!
Eddig próbálgatom, tetszik nagyon. Leginkább médialejátszás a hálóban LCD tv-vel, youtube, ágybólböngészés stb. Hálózaton NAS-ról fogyasztjuk a médiatartalmakat. KODI-t telepítettem fel a beállítgatásoknál tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest