- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy72
aktív tag
válasz
Lifeforce #2645 üzenetére
Ismétlem lassan:
Az Európai Únióból vásárolt terméknél a vásárlás helye szerint kell fizetni az ÁFÁT!
Tehát ha ténylegesen az EU-ból jön a termék, akkor 27% ÁFA nem lehet rajta, mert Magyarországon kívül sehol nem 27% az ÁFA!Az EU-ból rendelt terméknél a hazai ÁFÁT már nem rakhatják rá, mert kettős adóztatásnak minősülne és az ugye tiltott!
-
tboy72
aktív tag
válasz
interstate76 #2404 üzenetére
Örömteli hír!
Nekem is megjött a még novemberben rendelt Wintelem, úgyhogy már a PIPO X7 mellett az is van a lakásban. Még nem szedtem szét, így nem tudom milyen hűtés van benne, de egynlőre nem melegszik túl. (igaz csak kodi filmnézésre van befogva)
Én NAS-nak egy kis szervert csináltam, nem került az egész többe 15000 Ft-nál, asrock brazos lap, 2 GB ram 100W-os használt táp és egy 400 Ft-ért vett telekomos minitoronyban van összerakva. A brazos lapon gigabites háló van, és 4 SATA3 csati. lóg rajta 3x3TB WD RED és mindenki boldog. Egyszerre általában egy vinyó megy benne igy szerintem nem fogyaszt 25-30w-nál többet. Egyszerre kb 3-400 torrent megy róla plusz bármikor képes a gigabites LAN-on kiszolgálni a háztartásban lévő eszközöket adattal (asztali gép, laptopok, tablet, mobilok, kisPC-k médialejátszó stb. -
tboy72
aktív tag
silver87 kollégának hála én is beléptem a klubba egy Pipo X7S-el!!!
Eddig próbálgatom, tetszik nagyon. Leginkább médialejátszás a hálóban LCD tv-vel, youtube, ágybólböngészés stb. Hálózaton NAS-ról fogyasztjuk a médiatartalmakat. KODI-t telepítettem fel a beállítgatásoknál tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pc i5 4670S, R9 280X 3gb 384bit, 8gb ram, 120gb sdd, 1tb hdd
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új Ninkear M7 mini PC miniPC Ryzen 5 7430U 16GB RAM 512 GB SSD Radeon 610M
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest