- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jól van, de ezek után leadni látatlanban több db-os rendelést... Én sem tenném meg.
Ennek úgy is eladás lesz a vége...
Meegoval írta kukszi, hogy nincs gond, szóval ezen a kommenten sem lepődtem meg. Lifeforce meg írta, hogy van valami gond a boxal, lehet épp ez a gond. Bár kétlem, hogy chrome-al próbálkoznának a kínaiak, hisz az összes bemutató videó is arról szól, hogy a sz.r metro felületen hadonásznak az egérrel. -
Mike88
senior tag
Köszi! Ezzel már próbálkoztam, nem jött be.
Lifeforce, persze, kipróbálom, csak előtte jussak el odáig, hogy fent van a win 7, s kiderüljön, hogy hoz-e javulást. Mire vagy kíváncsi (ezek után), hogy telepíthető-e egyáltalán?
Hogy érted, hogy "win8 alatt"? Nem is win8 alatt próbálkozom, win8 alatt, max. win8-at tudok frissíteni.
Elképesztő amúgy, most, hogy közben megy a letöltés chrome-ban, még írás közben is "akadozik" a chrome, nem kis lag van. Kurv.ra nem értem ezt az egészet... A tabletemen ilyen sosincs, pedig az is csak egy olcsó kínai (100 dodó). -
Mike88
senior tag
Ja, hétvégén próbálkozom majd op.rendszer cserével, szóval a win10 bennem is felmerült már, de nagyon sokaktól olvastam, hogy még távolról sem "tökéletes". Mondjuk a win7-et is már a teszt időszakban használtam, s már akkor sem volt gondom vele, ez azért is lehet, mert nem túl széleskörűen használom a PC-t. 1.7 GB a tényleges ram a T01-ben? :S A pipo-ban legalább jobban közelít a 2-höz (1.9GB), avagy az eszközkezelőt még ilyen szinten sem kell komolyan venni?
Ha már itt tartunk, geek blogjáról is letölthető az X7-re "firmware", szóval a baido-val sem kell már bajlódni.
Egy angolul tudó s ilyesmire ráérő feltehetné nekik a kérdést, hogy OK, hogy ezzel a bing visszavarázsolható, de a licenc kulcsot azt mégis hol lehet megtalálni... -
Aethel
aktív tag
Bocs, nem oktatni akartalak
Amióta súlyos húszezreket fizettem ki szinte majdnem mindegyik Kínából jött csomagomra, azóta mindig azzal együtt számolom az árakat, így kizárólag kellemes meglepetés érhet. Talán egyszer úsztam meg a vámot egy tablettal..(ami mellesleg két hétig ment aztán kuka)
Én is megvárom a hazai Pipo-t, szinte naponta frissítek rá az üzletre mikor rendelhetőMás:
Vajon az a beépített 32 gigányi eMMC mennyit bírhat élettartamra? Annyit kibír mint egy olcsóbb SSD?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest