- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nálam is ugyanez a helyzet. Érdekes, hogy chrome-nál, amennyiben belepörgetek a felvételbe egy darabig ok, ill. az akadozva lejátszott részlet is bír folyamatos lenni, ha visszapörgetek.
Az HBO go-val a kezdetek óta 1000+1000 probléma van. Problémája van sokaknak böngészőből is, de még többnek az applikációval. Biztos kevés az a pár ezer forintos bevétel/előfizető, s nincs rá pénzhogy normálisan működjön az alacsonyabb kategóriában lévő PC-ken, tableteken stb. Ha nélkülözhetetlen, akkor bizony inkább tegyél le a Pipo-ról, de tableten is ugyanez a helyzet, szal valszeg z3735-el sincs másképp, wintelen most nem próbáltam, mert épp a Pipo-val küzdöttem.
Ovika köszi, ezt tudtam, csak azt gondoltam, hogy te is max. az üresjárási időt szeretnéd átállítani. Nekem ez így még nem megoldás, mert azért azt nem bánnám, ha kb. 10 perc után leállna. A frissítési pack, amit linkeltem egyébként nem hozott változást, ugyanúgy nincs erre vonatkozó rész az energiagazdálkodási beállításokban. Mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest