- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Attól tartok hogy nagyon vékony az a lemez ami érintkezik a processzorral, ezért nem tudja megfelelően elnyelni a hőt, majd továbbadni a héjon található másik fémlemeznek. Régebbieken egy nagy hűtő volt, ami bár nem ért hozzá a felső fémlemezhez, de jobban elnyelte a hőt. Egy ilyet kéne beszerezni, de nem tudom hogy azt hogyan lehetne a processzorhoz megfelelően odaerősíteni... mert nincs a felfogatásnak helye.
-
ACE-
addikt
Mármint a TV Box? Wintel W8
Az eladó azt mondta, hogy a gyártó azt mondja hogy a melegedés természetes, ilyenkor ki kell kapcsolni a kütyüt...vicces, mindjárt fel is ajánlott 10 dollár visszautalását, de én írtam neki hogy ez így nem gyerebe, kisajtolok belőle még többet, aztán csinálok rá valami normális hűtést.
-
fabicska
tag
Szia, én is mini PC vásárlása előtt állok, nekem 3 jelöltem van:
1. Voyo mini pc (Imádom
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: Voyo mini PC
2. MeLE PCG03 legfőképp azért van versenyben, mert a monitor/TV-men csak egy VGA csati maradt szabadon, oda pont mehetne. Ja és persze a LAN aljzat. Ha később belemókányolnék egy aktív hűtést, az is megoldható.
3. Egreat i6.... mert jól néz ki, és komoly hatása van. Emellett LAN aljzat itt is van, és VGA csati.
Legfőképp a Voyo tetszik, és tudom, hogy azzal nem fürödnék be, mert olyan márkájú a windowsos tabletem is, 1 éves, és semmi baja. De persze mindenkinek másak az ízlései. Nekem arra kellene, hogy hazaérve munkából bekapcsolnám a monitorom, azon elolvasnám a híreket, mellette mondjuk egy kis flatout haverokkal, skype, ilyenek. Magyarul nekem 0-24-ben menne, szerintem éveket. Ezekre felesleges mennie az i5-nek.
Remélem segítettem.
-
Solten
őstag
Meegoopade aktiv szoval nem hiszem hogy gond lenne a hofokokkal, az Ara passziv de egy meretes alutomb van benne es a tesztek szerint birja a strapat. Jol futnak a jatekok a windows store-bol pl.
Gondolom a hdmi kimenetet kell hasznalnod hazimozihozVan rajtuk 3.5 jack kimenet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest