Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Sándor -P20- #2322 üzenetére
Virusirto otthonra felesleges, comodo tuzfal boven elegendo.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
interstate76 #1745 üzenetére
Még mindig nem érted és ez a baj.
Szerintem legközelebb csak akkor írj, ha tudod miről van szó. -
Zirowe
nagyúr
válasz
interstate76 #1743 üzenetére
A pislogó reakcióm ott van a válaszban: hülye volt a kérdés, mert ha nem megfelelő a verzió, akkor el se jutok addig, amit leírtam.
Remélem így már érthető, és írd a nevem rendesen. -
Zirowe
nagyúr
válasz
interstate76 #1739 üzenetére
Nyilván, ha végigfutott a telepítő és az első újraindulásról írok, akkor a megfelelő 32bitessel.
De ez az, amit nem értek: a preview felment gond nélkül és működött minden, a végleges meg bootloopol..
-
Zirowe
nagyúr
Ma akartam felrakni a magyar végleges win 10-et a wintelre, de most velem is baszakszik.
Uk preview (talán az utolsó vagy utolsó előtti verzió) csont nélkül felment többször is, most ugyanezt szerettem volna a végleges magyarral, de telepítés befejezte után újraindul, bejön a logó, kis pöttyös kör és eszközök betöltése, majd utána vagy fekete vagy zöld képernyő és semmi, majd restart után bootloop, vagy csak simán alapból bootloop (logónál megakad és kiírja, hogy hibás a betöltés és újraindul).
Több telepítővel is próbáltam, mind ugyanazt csinálta.
Mi lehet a baja? -
Zirowe
nagyúr
válasz
kukszi1 #1660 üzenetére
Elég érdekes, amit ír, mert attól, mert max a bios csere alatt mehet vmi félre, főleg, ha nem megfelelő a bios, de csak attól, hogy utána felrakta a win10 64 bitet, háát..
Bohóckodtam én már itt a 32es és a 64bites bios között, 64bites openeleccel is, egyszer se ment gallyra végleg, pedig már azt hittem.
-
Zirowe
nagyúr
Ja, még két dolog.
Az alaplap alján van egy szalagkábel csatlakozó, ami elvileg más gépeknél is előbukkan.
Mit lehet vajon oda csatlakoztatni?
Neten mindenhol csak a kérdést találtam erre vonatkozóan, választ nem.Illetve az infra, próbálta már vki "beröffenteni"?
Mivel hajlandó együttműködni? -
Zirowe
nagyúr
Nekem a biosban jóval több opció van a tiédnél.
Aktív használat mellett gyári állapotban a doboz teteje forró, a hőmérséklet 80 fok fölött.
Ha berakok fél képernyőre egy 720p videót hálózati meghajtóról a képernyő másik felén pedig firefox pár lappal, már akadozik, yt 1080p videó szintén, teljesítmény végig maxon, 1.59ghz-n.Viszont szerencsére még egyszer se szabályozott le.
Én elsősorban szülőnek szeretném netezős/szövegszerkesztős gépnek, de ezen még csiszolni kell, mert így nem vmi használható.
-
Zirowe
nagyúr
Akkor nekem még az előző verziós jött meg, szintén dual boot, bár az androidot kukáztam teljesen és frissen raktam rá saját win 8.1 pro-t.
Két szilikon pad, rajta lyukacsos fém lap, azon vastagabb nagy szilikon pad majd a nagy fém darab.Ideiglenesen leszedtem az egészet és raktam rá ramsüniket+nyitottan van, amíg nem jönnek meg a rendes cuccok addig úgyse használom.
A fémdarabot tervezem teljesen kukázni és a tetejét meg oldalt kilyuggatni.Én bekapcsolás után akárhogy terhelem, nem megy 1.59 fölé, még akkor sem, ha alacsonyabb a hőmérséklete.
Nézegettem más biosokat, hogy azzal teszteljem, de nem nagyon találtam.
Van ugye a 64bites meg az, ami rajta volt, csak ezt a kettőt találtam neten. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a héten én is beléptem az atom z3735f tulajok táborába egy wintel cx-w8-al.
Már az első órában akadt egy kis problémám a géppel és rá kellett jönnöm, hogy a biosa milyen érzékeny.
Akit érdekel, az itt elolvashatja.A problémám az lenne, hogy a gép alaból 1.33ghz-re van állítva és a max, amire max terheléskor megy, az 1.59ghz.
Szerettem volna a max 1.89ghz-re felnyomni, mert így eléggé akadozik, viszont a biosban nincs ilyen opció.
A tubro engedélyezve, de más opciót, ahol az órajelet lehetne állítani nem találtam.
A topicban korábban posztoltak alapján se.Mit lehet ilyenkor tenni?
Amúgy a hűtés modhoz szükséges cuccok már úton vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest