Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Esetleg meg tudnád mégis mérni a tápdugaszt? Mert van itthon nekem is USB-s töltőm, és akkor rendelnék hozzá kábelt is, és talán megoldódna a problémám.
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Meglátjuk mi lesz, csináltam egy videót a szakadozásokról, elküldtem Gearbest-nek, ők továbbították a technikai személyzetnek. Elvileg ha D.O.A.-ban visszaveszik, akkor visszapostázom, és vagy küldenek másikat, vagy visszafizetik az árát, még a visszaküldés költségét is... Elvileg valahogy ilyenkor a vámon fizetett adót is visszakapom, talán csak a vámeljárási díjat nem... Kérdés ha kérek másikat cserébe, akkor legközelebb is kell-e fizetnem vámeljárási díjat... Mert az adót asszem ilyenkor le lehet igazolni a garis cserével, csak nemhogy a Posta ezért is elkérjen 2500 Ft-ot, mert az így kissé deficites lesz egy ilyen hiba miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest