- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #4070 üzenetére
Csak médiaplayerként szeretnéd használni? Ha egyebekre is, akkor mi lenne a cél?
-
Lala79
csendes tag
válasz
Nekem mindíg el kell indítani a Throttlestop programot, sajnos a bios korlátozott, de ennyi kompromisszumot megér szerintem. Az is lehet csak beállítás kérdése a programban, bár én nem is néztem még ezt a lehetőséget benne. Igazából egyszerű dolgokhoz elég a gyári beállítás is, csak komolyabb dolgok esetében fogod szerintem használni. Viszont fontos, hogy a hűtést meg kell oldani rajta, nehogy megfőzd ezzel a provrammal a kicsikét. Filmet néztem már én is rajta, de nekem nincs tapasztalatom a CEC funkciójával sajnos. Többnyire TV okosításra használom, ugyan a TV is tudja az internetet használni, de klasszisokkal gyorsabb így. Valamint mobilis kis mini pc, ezért is vettem meg.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Amit tudok:
Bootolni tudsz, én már reszeltem újra a win10-et.
Throotlestop-ot elég egyszer beállítani, többet nem kell.
Többi passz.
A linux engem is érdekelne, ha jutsz valamire, légyszi ne tartsd magadban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest