- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
Dobj rá egy Remixet, és próbáld meg kiküldeni a képet HDMI -n! Áldom az eszem, hogy lapos helyett a Vorke V1 -et vettem.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Nos, belaktam az eszközt és nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Az Xbox One-os játék természetesen meg sem kottyan neki, de hogy a Plex Media Server első futtatásakor, sok GB-nyi fénykép szkennelése közben a CPU max. 25-30%-on pörög és - a passzív hűtés ellenére - 50°C alatt marad a hőmérséklete, azt nem gondoltam volna!
Ha böngésztem is közben, akkor is bőven 50% és 60°C alatt maradt, szóval maximálisan elég arra, amire vettem. És még egy fontos adat: AIDA-val néztem a fogyasztást, ami a fenti folyamatok (szkennelés + böngészés) futtatása közben sem ment óránkénti 7,5 W fölé. Szerintem nagyon meggyőző! Az optibay keretem még nem érkezett meg, így a majdan abba kerülő, megosztásokat tartalmazó vinyó egyelőre külső forrásból kapja a delejt. Ergo - véglegesnek szánt állapotában - olyan 8 W körül lesz a fogyasztás aktív használat közben, amikor pedig épp semmi nem fut rajta, csak a Plex Media Server, akkor olyan 5-6 W-ot fog megkajálni.
Ezen még lehetett volna faragni egy picit azzal, ha noti vinyó helyett SSD-re teszem a rendszert, van is egy a fiókban, de erre a felhasználásra (megosztások kezelése, böngészés, irodai munka, néha filmnézés és Xbox-os játékok futtatása) teljesen feleslegesnek éreztem, és így is nagyon keveset fogyaszt.
-
envagyok
veterán
válasz
interstate76
üzenetére
És még szünetmentes is van benne

-
DJGABI
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
hú tényleg, ezzel most adtál egy ötletet. lehet eladó is lesz a modecom csoda, beszerzési áron
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest