- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
#79335424 #3150 üzenetére
Én frissíteni szoktam a systemben a google appokat hogy ne foglaljon még a data alatt is helyet. De a GPSZ-t nem lehet átrakni mert elszáll. Oda egy romba való appot kell berakni, és akkor le fogja frissíteni a play áruházból. Nincs valami custom recovery (cwm/twrp) ahonnan egy gapps csomagot lehetne telepíteni?
-
idegen lény
addikt
válasz
#79335424 #3150 üzenetére
Ne is mondd!
Nekem már legalább egy hónapja állandóan dobálja a hibaüzeneteket a KitKat-es CS918G PLUS, hogy telepítsem a Google Play-szolgáltatásokat, meg hogy mi minden nem működik nélküle, Gmail, Naptár, Google+, stb. De amikor rákattintok, akkor előjön egy "ablak": "Válasszon fiókot", de hiába OK-zom le a létező gmail-es fiókomat, csak újra és újra feldobja ezt az "ablakot". A Google Play-be meg azóta nem tudok belépni, ha megpróbálom lefagy vagy forog a végtelenségig a betöltés ikon. Érdekes módon ettől még ugyanúgy tudom használni a Gmail-t, meg a többit is, mint ahogy a gép beüzemelésétől kezdve tudtam. Nem tudom, hogy mitől bolondult most meg a KitKat, de azóta néha magától bekapcsolja a Tilos Rádiós alkalmazásomat is, ami nem zavarna, mert szeretem hallgatni, csak hát mégis... Többek között ezen anomáliák miatt is szeretnék Windowsra váltani, mert elegem lett már az Android hülyeségeiből és primitív megoldásaiból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Így használod a ChatGPT-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Borderlands 4
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- További aktív témák...
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest