Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
Extracsaba
üzenetére
Másik témában kérdezted, de azért leírom ide is, mert ide tartozik.
A Linux telepítőt én ígértem mert nekem a Pipora és a Wintelre is azt raktam. (Xubuntu)
Megvan az USB telepítője is, megígértem, hogy kiteszem, de azért várok még ezzel, mert a WiFi és a BT nem megy vele, ahhoz kernelt kell forgatni.
Én megtettem, de majd kitalálok rá valamit, hogy közkincsé tudjam tenni kernelforgatás nélkül.
(32bit UEFI miatt vannak a problémák ami miatt nehéz telepíteni, de azt már megoldottam) -
interstate76
addikt
válasz
Extracsaba
üzenetére
Írtam valamelyik topikban, hogy játszottam rajta a Tropico 3-mal. Ha hinni lehet a gépigény.hu-nak, akkor a FIFA Manager 13-nak is el kell futnia rajta, mert kicsit szerényebb a gépigénye, de azért mérget ne vegyél rá, hogy menni fog, ill. lehet, hogy megy majd rajta, de csak akkor nem melegszik túl tőle, ha kicsit dobsz a gyári hűtésen. Próba, cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest