Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
A Richard Burns Rally is simán megy rajta, anélkül, hogy széthajtanám a gépet, vagy hogy túlforrósodna akár a CPU (75°C fölé nem tudtam vinni), akár a GPU.
Továbbra is csak tesztjelleggel nyúzom játékokkal, de az a helyzet, hogy - a régebbi akciójátékok és szimulátorok mellett - elszalad rajta egy csomó stratégiai és kalandjáték is, szóval királyság ez a kis dobozka!

-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Srácok, ez a kis gép egy csoda!
Most nyomtam rajta egy kis Crysis-t! Tudtam, hogy ez egy kiugróan jól megírt program, de azt nem gondoltam volna, hogy a Wintelen is eldöcög! Full hd felbontás és alacsony grafikai beállítások mellett 72-77°C-ig hevítette a magokat, azaz akár még ezt is lehetne tolni a kis géppel!Nem ezen fogok játszani ezt követően sem, de jó tudni, hogy stratégiai és kalandjátékok tömkelege, ill. 1-2 jobb fajta, régi akciójáték is ráereszthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Gamer PC 3070 12600k
- Félgépek,jó állapotban,kiszórós akció,i3-i5,ddr3,h61m,intel hd
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Most nyomtam rajta egy kis Crysis-t! Tudtam, hogy ez egy kiugróan jól megírt program, de azt nem gondoltam volna, hogy a Wintelen is eldöcög! Full hd felbontás és alacsony grafikai beállítások mellett 72-77°C-ig hevítette a magokat, azaz akár még ezt is lehetne tolni a kis géppel!