Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Victoryus
üzenetére
Kérdés hogy az tényleg msata vagy csak sima minipcie wifi/bt kártyának?? A chipsetben van natív sata (igaz, csak sata2), feltételezem hogy olyan, bár a kínaitól kitelhet bármi. Egyébként nem feltétlenül kell mindenáron passzívnak lennie, van egy régi media playerem, abban egy szörnyű 4cm-es visító volt, azt lehúztam, levettem az oldallapját, rátettem egy 8 centis halk ventit, és rákötöttem az eredeti helyére. Szerencsére lehet setupból állítani a ventit, auto/manual-t is tud, manual módban annyira visszavettem, hogy TÉNYLEG nem hallatszik pár centiről sem, néma a motorja forgás közben, azt se hallani ahogy a levegő surrog a lapátoknál, olyan lassú. 0-300 között lehet állítani, 11-en áll most. Indítással nincs gond, mert bekapcsoláskor felpörgeti és utána engedi vissza a beállított értékre pár másodperc alatt. Épp hogy csak legyezi rá a levegőt a gyári bordára, és még csak nem is melegszik. Simán bekapcsolva lehet hagyni éjszakára is, pedig mikor lefekszünk aludni akkor a légyzümmögést sem tűröm a készülékeimtől. 6 éve gond nélkül megy.
A tronsmart-ba ha nem ssd megy, akkor a notebook hdd úgyis üvölt benne, úgy nem nehéz másik ventivel kiváltani. Ha ssd, akkor már trükkösebb, de nem lehetetlen, csak meg kéne egyet kaparintani...

Egyébként én már elég régóta minigép mániás vagyok, socket a időkben kezdtem, volt asus terminator, biostar ideq (ezek akkoriban nevetségesen picik voltak, megvannak még most is), itx-es cuccok, legutóbb asrock ion330HT volt, azt tavaly eladtam, azóta nincs használatban minigép, de piszkálja a csőröm. Az atomos minivackok is, de ez a bővíthető leginkább. Nézegettem mára hp pavilion/hp stream minipc-ket is, de drágák mire idekerülnek. Amúgy M.2 és 2.5" sata hely is van bennük, 2 sodimm slot, de ezek se passzívak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest