- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce #125 üzenetére
Hááát, ezt nem tudom... Én eddig csak azzal az infóval találkoztam, hogy csak a gyártó van kötelezve, de ez igazából teljesen mindegy volt az én esetemben. A kiolvasott licenc kulcsot sem core, sem pro, sem a with bing telepítő nem fogadta el.
Viszont az örömteli, hogy a with bing-et fellehetett frissíteni pro-ra, így a driverek maradtak, aktiválás meg "lett".
--------------------------------------------------------------
Laza! Én meg már döntöttem, hogy ezzel váltom ki hasonló célokra az asztali PC-t. -
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce #123 üzenetére
??? Hát ezt most nem is értem, miként cáfol engem...
Ezt szerintem inkább te értetted félre vagy nem tudom, mert azt sem tudom mit akartál ezzel a cikkel. A bing keresőmotor az a gyártót kötelezi, hogy IE-t telepítsen, s hogy a bing legyen az alap kereső, azt te úgy változtatod utána, ahogy akarod, nem jár licensz vesztéssel! Ez le is van írva a linkelt oldalon, egyértelműen.
A Windows with bing is ugyanúgy kulcs megadásával aktiválható, mint a sima windows, viszont eddig amivel találkoztam tabletnél (telepítő) az nem egy hagyományos telepítő volt, pendrive-ról telepíthető, parancssorban futó telepítő, ami gyak. teljesen automatikus, egy xml file tartalmazza a termékkulcsot, amit magától be is regisztrál, de ez változtatható is. -
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce #103 üzenetére
S mi tartja vissza őket? Ilyen magas a megrendelések száma, hogy nem bírja el a sufni vagy alkatrész hiány?
Ha ideér az enyém, akkor leírom, hogy pontosan mennyi hely van benne, hogy tudj matekozni, belefér-e valamelyik hangkártya. Meg a Hi10p-re is ránézek Milka 78-nak, hogy mit művel vele kmplayerrel. -
hunaqua
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest