- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
hunaqua #3651 üzenetére
Nem volt Pro-m, csak W8-asaim. Utóbbiak esetén mókolni kellett a hűtéssel, hogy ne a melegedés, hanem a hardver jelentse a szűk keresztmetszetet, azaz hogy ki lehessen használni az eszközben rejlő lehetőségeket. A Wintel Pro ezzel szemben - állítólag - nem melegszik. De ha mégis, akkor szinte kizártnak tartom, hogy a Tronsmart jobb legyen.
-
interstate76
addikt
válasz
hunaqua #3649 üzenetére
Wintel Pro 76 USD-ért (USA dugóval, de olcsó átalakítóval vagy saját táppal is megoldható).
A Wintel Pro-ra hol írták, hogy melegszik? Nem vagyok naprakész, de tudtommal a W8-asnak voltak melegedési problémái, amik a Pro-nál már nem jelentkeztek.
-
Lifeforce
őstag
Lehet, de ha azt nézed az akitől vásárolok, az "ottani partner".
De mint említettem, már párszor rám szólt, hogy azt nagyon nem kéne, és ennek ellenére még is rendeltem.
És meg is jártam azt amit írt róla...
Ebben az a jobb, hogy bár 1-2 dolcsival drágábban veszem, viszont tudom mit szabad és mit nem.
Jó partner, sokat rendelek tőle mint cég, nem célja átverni hidd el.
Ő sem hülye, nem akar elbukni sokkal több pénzt, mint amennyit nyerne azon a pár darab pipon -
Lifeforce
őstag
Gondolod, hogy bekamuzzák?
Nem tudom honnan veszed, de engem még sosem csapott be.
3288-nál is szólt, hogy ne, mert ez és az a probléma vele, és az volt készleten.
De más is volt már amikor lebeszélt a rossz minőség miatt.
Nem minden kínai akar rásózni a másikra minden vackot. -
Mike88
senior tag
Én feliratról beszéltem! Ha te is így értetted, akkor telepíts egy olyan kiegészítőt, ami online filmeket, sorozatokat szolgáltat, pl. icefilms, 1channel, navi-x, majd telepítsd a supersubtitles felirat kiegészítőt.
Ennél részletesebben is leírom ha kell, de azt max. privátban, hisz nem az xbmc-ről szól ez a fórum. -
Mike88
senior tag
Jól van, azért egy futószalagon sok esetben sok mindent gyártanak ezek a szorgos emberek, csak ha van reinkarnáció, nehogy egyszer Kínába szülessek.
Engem azzal sem lehetne felidegesíteni, ha ne adj Isten 35F van a Pipo-ban, mert a tabletemben is az van, s elvagyok vele. (DE, hát mint a mellékelt ábra mutatja nem az!) Lényeg, hogy a táp legyen normális! Elbírjon majd egy DVB-S2 tunerrel, bár ez utóbbi még kérdés, hogy belevágok-e vagy sem. No s arra a Windows licence-re is baromira kíváncsi vagyok, mert ha úgy van licence, ahogy a tabletemen, az kb. sz-rt ér. Kulcsot nem kaptam, a meglévő rendszerből kiolvasott kulcsot utána a gyártól közvetve elkunyermált telepítő sem fogadta el, szóval magyarul addig volt, amíg nem lett újratelepítve, addig valóban egy aktivált windows-om volt.
Csak érjen már ide, aztán bombázhattok kérdésekkel, igyekszem majd válaszolni... sosem vártam még ennyit egy csomagra. -
Lifeforce
őstag
Én elhiszem, ám kérdés milyen verziós hdmi-t kapott.
Elég rossz lenne ha elhagynák az optikai kimenetet, amire egyhamar nem hiszem, hogy sor kerül.
Lássuk be, az optikai kimenetet azért találták ki, hogy zaj nélkül tudják továbbítani a jelet.
Mert hogy pont ez az előnye a kábelekkel szemben, hogy semmilyen zajt nem vesznek fel.
Ráadásul az erősítőkbe is ezt építik pont ezért.
Szóval hiba lenne elhagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 32GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell OptiPlex 390,8 GB,i5-2500, 256 SSD,500 HDD
- Garis Gamer Gép - TUF B850M, Ryzen 5 9600X, 32GB DDR5, RX 6750XT, 2 TB M.2 SSD, 850W, Vízhűtés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest