- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- EarFun Clip – cimpazaj
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapelőtt megérkezett a Cenovo Z8300/2G-32G mini pc.
Ha valakinek kell, eladó, ugyanis én 4G-64G készüléket rendeltem, és az eladó kis kínai összekeverte.
25-ért elvihető, 1 napot használtam kíváncsiságból, az eladó nagyon korrekt, 100X elnézést kért, ha elmenne, nem kéne a visszapostával vacakolnom, az érte kapott összeget utalnám az eladónak+ amennyi nála van a különbözet, és postázná a másikat.Eddig off,
kérdéseim, ennek hogyan lehet belépni a biosába, vagy hogyan lehet beállítani, hogy bármely billentyű vagy egérmozgatásra bekapcsoljon, ha a monitor hátulján lesz, ,elég nehéz lesz bekapcsolgatni.Az eszközkezelőben látszik olyan eszköz is, ami fizikailag nincs is a gépben, Ethernet port, soros port, mikrofon. Ez érdekes.
Aktivált win10 home van rajta, háát.. barátkoznom kell vele, nekem nem jön be, de ez van.
Szerk, amúgy nagyon jó kis szerkezet, teljesen meg vagyok lepődve a sebességén, kezelhetőségén.
Nem volt ilyennel még dolgom, de kellemesen csalódtam ebben a mini pécében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt asztali setup eladó!
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME , darkFlash
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Eladó egy Pixel 8
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest