Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapelőtt megérkezett a Cenovo Z8300/2G-32G mini pc.
Ha valakinek kell, eladó, ugyanis én 4G-64G készüléket rendeltem, és az eladó kis kínai összekeverte.
25-ért elvihető, 1 napot használtam kíváncsiságból, az eladó nagyon korrekt, 100X elnézést kért, ha elmenne, nem kéne a visszapostával vacakolnom, az érte kapott összeget utalnám az eladónak+ amennyi nála van a különbözet, és postázná a másikat.Eddig off,
kérdéseim, ennek hogyan lehet belépni a biosába, vagy hogyan lehet beállítani, hogy bármely billentyű vagy egérmozgatásra bekapcsoljon, ha a monitor hátulján lesz, ,elég nehéz lesz bekapcsolgatni.Az eszközkezelőben látszik olyan eszköz is, ami fizikailag nincs is a gépben, Ethernet port, soros port, mikrofon. Ez érdekes.
Aktivált win10 home van rajta, háát.. barátkoznom kell vele, nekem nem jön be, de ez van.
Szerk, amúgy nagyon jó kis szerkezet, teljesen meg vagyok lepődve a sebességén, kezelhetőségén.
Nem volt ilyennel még dolgom, de kellemesen csalódtam ebben a mini pécében.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Epson nyomtatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi