- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
Az i3-4010U az kb. egyenértékű az AMD A6-6310-es APU-jával. Azért ehhez hasonlítom, mert egy ilyennel szerelt laptopot vettem itt nemrég 55e Ft-ért garival és 5 év biztosítással.
És igen, örök vesszőparipámhoz térek vissza, amikor is azt mondom, hogy 50e Ft környékén én már nem szívesen vásárolnék Kínából, pláne úgy, hogy gyártói garanciás eszközöket lehet kapni itthon, olcsóbban (4 GB RAM-mal, 1 TB HDD-vel, dedikált videókártyával és egy táskával együtt vettem ennyiért a fent linkelt gépet, ráadásul ott van pluszban a kijelző, a billentyűzet, az akksi és még jópár dolog egy mini PC-hez képest). De tudsz venni passzív hűtésű masinát is, ha cél a teljes hangtalanság.
Figyelem: nem azt mondom, hogy nem komplett, aki Kínából vásárol 50+ ezer Ft-ért, csak azt mondom, hogy én nem tenném.
De nemcsak az ára miatt hoztam fel, hanem azért is, hogy elmondjam: az itt található 4K anyagok ezen a vason is szaggatnak, tehát emiatt nem feltétlenül érdemes drágább mini PC-t venned. Bár nem tudom, intel fronton mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Google Chrome
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő