- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
anyonyimus #8 üzenetére
Akkor az alaplapot add el. Mindig a leghíresebb gyártóknak a legproblémásabbak a termékei.
-
Goose-T
veterán
válasz
anyonyimus #6 üzenetére
BIOS-frissítés alaplapra, videokártyára, majd utána CMOS reset.
[Szerkesztve] -
anyonyimus
tag
Sajnos a probléma továbbra is fennál,egyéb ötlet valakitől esetleg?
-
Goose-T
veterán
válasz
anyonyimus #3 üzenetére
Akkor kapcsolj ki minden felesleges dolgot a BIOS-ban (soros port, párhuzamos port, floppyvezérlő), adj IRQ-t a VGA-nak és tedd át a hangkártyádat (már ha van) egy másik slotba.
-
Goose-T
veterán
válasz
anyonyimus #1 üzenetére
Mondjuk telepítsd újra a Windows-t, ha még nem tetted. Ha igen, akkor ez van.
-
anyonyimus
tag
Sziasztok.
Elnézést hogy új topicot nyitottam,de nem találtam infókat a következő gond megoldására.
A helyzet a köv:
Van egy Gigabyte alaplapom,intel 865p-s chipszettel.Semmi gond nem volt vele ezidáig,de tegnap bele akartam tenni egy inno-s fx 5700-est.Hiába teszem fel a chipszet drivereit,agp vezérlőit,minden egyéb vackát,a kártya a saját drivere felinstallálása után behal.Az alaplapban volt már Ti4200-es,radeon 9600xt,radeon 8500 (most is ez utóbbi van benne).Semelyik másik vidikarival nem volt problema,csak az fx 5700-el.A kártya egy Via-s alaplapban pöpecül működött,úgyhogy a hibát nem az okozza.Van esetleg valakinek valami ötlete,hogy mivel kisérletezzek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest