- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
KSanya
tag
A tartozékok:
AGB-O-Matic víztartály, Papst ventillátor és védőrács, PVC tömlő (elvileg 2m), csatlakozók, hűtőzsír, 7V-os adapter, rögzítőkészlet, innovaProtect koncentrátum (250ml)
Csak desztillált víz nincs a készletben, azzal kell összekeverni a koncentrátumot, és úgy kell feltölteni a rendszert.
Vagy:
Kapható kikevert folyadék is, ha ezt kéred, akkor kiszámoljuk a különbséget:
innovaProtect koncentrátum 250ml br. 1875 Ft
innovaProtect keverék 1l br. 2625 Ft
Azaz 750 Ft ráfizetésével nem koncentrátumot, hanem a keveréket adjuk, így nem kell külön desztillált vizet venni.
Egyébként a 2,5 dl koncentrtumból is 1l keveréket lehet csinálni (ajánlott keverési arány 1:3). -
Mosqu!to
addikt
tt-t felejtsd el, nem elég, hogy a hűtő teljesítménye 0, de még zajos is.
ha mindenképpen márkásat akarsz, akkor innovatek, bár a házi megoldást én jobban pártolom, mert olcsóbb:)
szóval amit kénéztél egy nagyon jó cuccos, rendesen fogja hűteni a procit(40-45 fok fölé nem nagyon fog menni) és a pumpa is nagyon jó. csakhát, fizetsd meg. én a helyedben vennék egy zalman 7000cu-t és már meg is oldódott a problémád, jóval olcsóbban. persze, ha vonz a víz, akkor hajrá:) -
FluID
tag
Használtan vettem.
A lefogatás meg nagyon hasonló lehet.
Szerintem a leszorító 'híd'-on lévő lyukba jön egy csavar, amivel pont a procimag fölött lehet a rögzítőerőt kifejteni.
Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, hogy a sima hűtőbordáknál alkalmazott ráerőltetős megoldás lenne. Ahhoz túl merev az a rögzítő bigyó. -
FluID
tag
A blokk innovacool rev3, a radiátor egy kb 20x20cm-es autó fűtőradiátorra emlékeztető réz szerkezet, egyelőre egy 12cm-es ventivel. A vizet egy seltz l20as pumpa mozgatja.
Összeségében szvsz valamivel jobban hűthet, mint az általad kiválasztott készlet, de ez csak 1-2 fok különbség.
Proci: 1700+, 2gigán(2400+), 1.6V-on -
LukE
veterán
ha tényleg csak azt, akkor miért nem 1 Thermalright, Swiftech, vagy hasonló léghűtőbe nevezel be? Esetleg valami heatronics szerű heatpipeos okosság? Szerintem nem lenne hangosabb.
És hidd el, akarnál majd a többire is vizet rakni:) Ha nem most, akkor a következő konfignál. -
LukE
veterán
itthon be lehet szerezni valakitől (keress vissza, valami sok pénzért osztogatja, blokk volt ~20k) De inkább Ausztria. (pölö ditech.at, vagy watercooling.de)
Meg ha nem akarsz a VGAtól meghülyülni, akkor arra is kell valami, meg csipszett, meg vinya:D
Szóval vége nem lessz 1 hamar, legfeljebb akkor, ha elfogyott minden pénzed:D
Akiknek van Etele, Emph...., meg még pár HWSW-s, azoknak 3x120mm-es légkeverővel műkszik.
Némi dekopírozás, és bele lehet pakolni kényelmesen 1 házba.
(hogy milyen blokkot adnak hozzá, azt nem tudom)
(eheim, vagy más pumpát lehet itthon is venni, valszeg olcsóbb. És ha lehet, akkor nem a tápomra kötném, még a szomszéd konektor is túl közel van.)
Döntés a tied.
Amin a cimke picit más, az a terratec vízhűtése-> pixel.hu (mondjuk arról sem tudok semmit:D)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest