- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
KSanya
tag
Az innovaKonvekt-O-Matic-ból is 2 méretű van, szerintem a kisebb az innovaRADI Single, a nagyobb az innovaRADI Dual-nak felelhet meg, de ez nem biztos, az Innovatek oldalán nem találtam erre vonatkozó információt (mondjuk nem vagyok túl jó németből), de gondolom ezért adtak ki egy nagyobbat is a Konvekt-O-Matic-ból
A nagyobb Konvekt-O-Matic ma került fel a honlapra, az ára 35000+ÁFA
Amennyiben szettet vásárolsz, akkor abban benne foglaltatik a ventillátor (PAPST márkájú) és egy 7V adapter, amivel a fordulatszámát és a hangját lehet csökkenteni. (ez egyébként kicserélhető 5V adapterre is, a még kisebb zaj érdekében)
Szerintem jónak mindkettő jó lenne (innovaRADI Dual és konvekt-O-Matic MAXI), a kérdés az, hogy a passzív radiátor mennyire jó hatásfokkal tudna működni nálad. Ez alatt azt értem, hogy a géped mennyire van szabadon, mennyire jár körülötte a levegő. ui. lehet hogy ha a gép a számítógépasztal oldalában egy akkora helyen van, ahol éppen elfér, akkor nem tud a meleg levegő eltávozni a radiátor közeléből, így nem biztos hogy túl jól működne a dolog -
KSanya
tag
Igazából az online bolt egy kicsit elhamarkodott ötlet volt, az új honlapon már nem is lesz megtalálható egyelőre.
Tehát kérdésedre válaszolva: nem tudom, egyelőre emailben, faxon és telefonon lehet rendelni.
elég ha elküldöd a termékek listáját amit rendelni szeretnél, és az adataidat pedig vagy az előleg fizetésénél, vagy az átvételnél adod meg. -
KSanya
tag
válasz
Etikabojler #49 üzenetére
Nem tudom arra gondoltál-e, hogy az én testem mennyi hőt termel, míg egy 20 kilós passzív hűtőt hazaviszek a boltból/bontóból, majd azt felszerelem a gépre :)
lehet, hogy a sima hűtőkkel még mindig joban jár a világ... -
KSanya
tag
vannak valóban drága alkatrészek is, ilyen pl a hőcserélő. Gondolom azért mert nem százezres tételben gyártják, mint az autóiparban.
Viszont pl CPU vagy VGA blokkokat nem biztos hogy ilyen minőségűt sokkal olcsóbban tudsz beszerezni, pláne nem építeni
szerintem egy LC szett nem drága ahhoz képest, hogy egy aquarius vagy más komplett szett mennyibe kerül és azért mit nyújt
[Szerkesztve] -
KSanya
tag
ok, ha megjönnek a cuccok, megy a mail mindkettőtöknek.
-
KSanya
tag
Igen, valóban 30 napon belül kötelesek elintézni ezeket, de ez szvsz nem azt jelenti, hogy nem is szabad nekik korábban megcsinálni.
Ez gyakorlatilag egy 5 perces munka, és akkor már 3x leellenőrizte a céges dokumentumok alapján is...
Egyébként nem értem, hogy a bejegyzések, regisztrációk határidejét miért nem csökkenti az állam, hisz végülis minél hamarabb megtörténik, neki annál hamarabb/több bevétele van. Szóval itt nem csak velem és a megrendelőimmel szúr ki, hanem magával is... -
KSanya
tag
Az innovaSET XxS 76875 Ft-ba kerül.
Azonban ez nem csak a CPU blokkban (ami most az Innovatek legjobb blokkja) különbözik az LC-től, hanem:
- Eheim 1046 12V pumpa van benne, amit közvetlen a tápcsatlakozóra lehet kötni
- minden foglalathoz való rögzítés van a szettben (Socket A, Socket 478, Socket 754), így használható Athlon XP-hez, P4-hez és Athlon64-hez is (a Flatflow SL-hez (innovaSET LC) jelenleg nincs Socket 754 rögzítés)
[Szerkesztve] -
KSanya
tag
Gyakorlatilag bármelyik nap megjöhet.
Már csak a vámregisztáció/vámolás történik (ami egy csomó papírmunkával jár :(( )
Igazából dec 22. óta várok arra, hogy a cégadatokat bevigyék a VPOP számítógépes rendszerébe. Ez meglehetősen hosszadalmas feladat, hiszen egy teljes A4 oldalról van szó, ráadásul van rajta legalább 11 sor :(( -
KSanya
tag
A tartozékok:
AGB-O-Matic víztartály, Papst ventillátor és védőrács, PVC tömlő (elvileg 2m), csatlakozók, hűtőzsír, 7V-os adapter, rögzítőkészlet, innovaProtect koncentrátum (250ml)
Csak desztillált víz nincs a készletben, azzal kell összekeverni a koncentrátumot, és úgy kell feltölteni a rendszert.
Vagy:
Kapható kikevert folyadék is, ha ezt kéred, akkor kiszámoljuk a különbséget:
innovaProtect koncentrátum 250ml br. 1875 Ft
innovaProtect keverék 1l br. 2625 Ft
Azaz 750 Ft ráfizetésével nem koncentrátumot, hanem a keveréket adjuk, így nem kell külön desztillált vizet venni.
Egyébként a 2,5 dl koncentrtumból is 1l keveréket lehet csinálni (ajánlott keverési arány 1:3).
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged