- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Talán majd most jobban viszik...
-
Hequila
őstag
válasz
knifemaster #20 üzenetére
Na de kéremszépen, az élet nyáron sem áll meg... Ber lehet, hogy a csajok hajtása több élmányt nyújt, mint egy videókártyáé...
-
Hequila
őstag
Érdekes módon ha más árul ilyen kártyát, egyből lecsaptok rá... Mi a baj? Mé nem kell ez senkinek? Jó kártya! Írjak 3dmark meg aquamark eredményeket? Akkor érdekesebb lesz?
-
Hequila
őstag
-
Hequila
őstag
UP!
A kártya még mindig ELADÓ, irányár 12.000 HUF -
Hequila
őstag
UP!
A kártya magában is eladó, nem csak cserlhető, 12000 HUF -
Hequila
őstag
Éjszakai up
-
Hequila
őstag
Esti up! Sajnálattal látom, hogy senkit sem érdekel a dolog
Pedig jó kis kártya, higgyétek el! Nem volt vele semmi gond.
Remélem, a moderátor urak nem haragszanak meg, hogy 2 helyett ez ma már a 4. up, szerintem ez még belefér... -
Hequila
őstag
Délutáni up
-
Esmein
nagyúr
Mivel találtam másikat, ezért szimpátia up
-
Hequila
őstag
Hú az anyját, ez nagyon rohan lefele! Ilyenkor kajaszünet van, nem biznnicszünet emberek! Ne irogassunk már annyit más topicokba!
-
Hequila
őstag
Reggeli up! Ha nem 9550-es kártyát ajánlatok fel, akkor annak nem kell GeCube-nak lennie, lehet bármelyik más gyártótól (azért ne legyen OEM).
-
Hequila
őstag
Posta természetesen van. 128 bites, 128 megás, 4 nanos Samsung ramokkal. A hűtés tervezése, kivitelezése, és felszerelése többet ér számomra 9k-nál!
Nem vagyok elszállva ár teröletén, 12 k körül gondoltam a kártyát, sztem ennyit megér! Bár ugassatok le, ha nem
Minden megvan hozzá, mint írtam. Eredeti hűtése is. Ezzel a hűtéssel nem teljesen passzív, de a borda játék közben is csak kézmeleg. -
Esmein
nagyúr
Hány megás ? Stb stb... tudod...Posta lehet e utánvét nélkül (drága) illetve 9k mennyire felel meg.
-
Hequila
őstag
Éjszakai up, most megyek aludni.
-
Hequila
őstag
Esetleg simán is eladó, feltéve hogy másnál telálok olyan kártyát, amilyet szeretnék. Tehát a fent említett kártyákról (9550/9600) ajánlatokat is várok!
-
Hequila
őstag
A címben említett Innovision GeForce 4 Ti4200-amat egyedi hűtéssel elcserélném vagy GeCube 9550-re (a húzható fajtából), vagy 9600 Prora, esetleg XT-re. Képek a kártyáról itt:
Bővebben: link
Ezzel a 6 centis ventivel adná, de a borda marad a hátulján:
Árat nem mondok, mert elsősorban csere érdekelne. Egy nagyon kicsit hajlandó vagyok rá is fizetni (1-2 k).
Egyébként a kártya 300/550-en atomstabil, 320/580-on már nem, tehát a vége valahol a kettő között lehet.
Mod:
A kártyának megvan mindene (doboz, valamiféle teljes játék (soha nem játszottam vele), kábelek, stb), és durván 2 éves.
Erről van szó:
Illetve kikötés lenne még, hogy posta megoldható legyen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest