- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Mivel egy deka smiley nem volt a hozzászólásodbamn (#15) ezért az inteles átnyergelésre értettem a jót nevetést. Egyébként szerintem is sunyi módon szabályozza az nvidia az intelhez pártolást. Attól, hogy egy kártya nem megy egy alaplapon még nem biztos, hogy a gyártója a hibás (VIA chipset). Sőt ebben Te magad is megerősítettél. A legszomorúbb és legnevetségesebb dolog amikor pl egyes gyártók saját lapjaiban nem mennek az általuk gyártott videókártyák.
Ha az egész félreértésen alapult akkor Peace.
Azt azonban továbbra is fenntartom, hogy ilyen mocsok módon nem szabadna kapcsolni az árukat egymáshoz. Ez csak a gyártót minősíti. Mondjuk egyik sem jobb a másiknál. -
Polesz
addikt
És ismét jót nevettünk! Hahahhaahaaa
Úgy látszik kifogtam az egyetlen VIA-s deszkát amiben alapból jól megy az FX5200-es kártya. Egyébként már megbocsásd, de a VIA hamarabb volt piacon a KT266-os chipjével mint az nvidia az FX-el. Talán nem ártana normális kártyákat gyártani. Nem kell, hogy gyors legyen csak normális. -
Grafman
aktív tag
Jah, és még valami:
Az hogy FX 5200-as egy dolog, lassú és pocsék a képminősége (de ez asszem az 5900-as kivételével minden FX-re igaz), de ezért a pénzért ez jár.
A fogyások (köztudott Nvidia vs. VIA chipset inkompatibilitás bizonyos alaplapok és grafkártya tipusk párosítása esetén) pedig inkább az Nvidia+Intel konspiráció sunyi VIA buster leekjének köszönhetőek!
A legujjabb alaplapoknál is előfordul néha (van amikor méregdrága ASUS grafkártyák nem mennek ASUS alaplapokban, ami elég komikus), és leginkább szerencse kérdése pedig a VIA nagyon próbálkozik!
De ha ártnyergelsz Intel-re, tuti nem lessz ilyen gondod!
Csak a rend kedvéért: Mégis inkább vegyél ATI-t !
Félreértések elkrülése végett: ÉN ÚTÁLOM AZ NVIDIA-t!
És hangsújozom: AZ ASUS ETTŐL MÉG MINDÍG AZ ÜBER, A FENT EMLÍTETT ESET CSAK EGY EXTRÉM PÉLDA VOLT!
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest