- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Aktív témák
-
-
-
A logout-on van Kalandornak egy írása, 260+ HSZ-sal, [link]
De elég régen történt, nehéz megtalálni - nem árt egy kis vérfrissítés
kedvenc free progijaim:
7-zip
nvu - egy jó kis wyswyg html szerkesztő
A jó ingyenes antivírus olyan, mint a négyes metró. Midenki beszél róla, mégsem létezik. Sokkalinkább a profi darabok próbaverzióit ajánlom védelemre, minthogy látszólagos biztonságban érezve magunkat, összeszedjünk 20-30kártevőt.
Tűzfalnak mondjuk megfelel egy Zonealarm vagy Kerio free is. Spyware irókban nem vagyok otthon, ad-aware-t (free) használok, de bevallom, nem tudom megítélni mennyire jó.
A biztonsághoz hozzátartozik még egy megbízható netböngésző+mailkliens: -itt én az Opera legújabb változatára szavazok, [link]
Totalcommander: hmm. esetleg a Freecommander ([link]), ha valakinek van gyomra hozzá. Én maradok a totalcmd 7-nél...
Képnézegető+szerkesztgető: IRFANVIEW!!! [link]
Winamp-ból miért a régi verziót használod? a legújabb - 5.35ös lite verziója sem erőforrásigényesebb/nagyobb tudtommal.
videó: MPlayer (a parancssoros változat), ill KLite kodek pakk+Mediaplayer Classic.
DVD nézéshez pl AVS DVDplayer: [link]
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest