- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Szerintem már van ilyen topic.
[link] -
Nabu
aktív tag
Szerintem:
Antivírus: PC Tools AntiVirus
Spyware írtó: Windows Defender
Regcleaner: CCleaner
Audió: Evil Player
Tűzfal : Comodo firewall
Képnéző: Irfanwiev
Total Commanderre ne sajnáld a pénzt...De ha még is akkor: Unreal Commander
[Szerkesztve] -
-
dokar
addikt
win + office licenszek vannak
linux azért nem jöhet szóba, mert ipari automazálással kapcsolotas programok 95%-a nem működik csak win-en.
de beszereztem magamnak még egy gépet, aztán erre már fel is telepítettem egy blackpanther os v4.2-őt.(igaz problémák vannak a megjelenítéssel, de ez már off)
[Szerkesztve] -
-
A logout-on van Kalandornak egy írása, 260+ HSZ-sal, [link]
De elég régen történt, nehéz megtalálni - nem árt egy kis vérfrissítés
kedvenc free progijaim:
7-zip
nvu - egy jó kis wyswyg html szerkesztő
A jó ingyenes antivírus olyan, mint a négyes metró. Midenki beszél róla, mégsem létezik. Sokkalinkább a profi darabok próbaverzióit ajánlom védelemre, minthogy látszólagos biztonságban érezve magunkat, összeszedjünk 20-30kártevőt.
Tűzfalnak mondjuk megfelel egy Zonealarm vagy Kerio free is. Spyware irókban nem vagyok otthon, ad-aware-t (free) használok, de bevallom, nem tudom megítélni mennyire jó.
A biztonsághoz hozzátartozik még egy megbízható netböngésző+mailkliens: -itt én az Opera legújabb változatára szavazok, [link]
Totalcommander: hmm. esetleg a Freecommander ([link]), ha valakinek van gyomra hozzá. Én maradok a totalcmd 7-nél...
Képnézegető+szerkesztgető: IRFANVIEW!!! [link]
Winamp-ból miért a régi verziót használod? a legújabb - 5.35ös lite verziója sem erőforrásigényesebb/nagyobb tudtommal.
videó: MPlayer (a parancssoros változat), ill KLite kodek pakk+Mediaplayer Classic.
DVD nézéshez pl AVS DVDplayer: [link] -
sh4d0w
félisten
Ha melóba akarsz free-t, akkor Windows elfelejt és Linux beizzít. Ilyennel már próbálkozott más is - ha jól emléxem, kevés sikerrel. Arról nem is beszélve, hogy a Windows legfeljebb akkor free, ha ajándékba kapod a MS valamelyik alkalmazottjától...
Arról nem is beszélve, hogy linux alatt nagyságrendekkel kevesebb a vírus, a kémprogram és nincs registry, amit teleszemetelhetsz...
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
Freeware hasznos programokat lehetne listázni az 1# hsz-ben.
Kiemelném, hogy olyan freeware programokról lenne szó, amit melóhelyen is lehet használni, tehát nem csak otthonra.
Számomra nagyon bejönnek:
Képnézegető: FastStone Image Viewer [link]
Képszerkesztő: PhotoFiltre [link]
Videó: Mplay (Mplayer)
Audió: Winamp 2.80
A következőkre keresnék megoldásokat:
antivírus, antispyware, regcleaner
Továbbá alternatív megoldás is kéne a Total Commanderre.
''Sok ember számárá a 'freeware' az ingyenes programot jelenti, csak sajnos amikor a munkahelyi / irodai / vállalkozáshoz_használt számítógépre telepíti fel, akkor találkozik sokszor a home_use / not_for_commercial_use / only_for _personal_use és hasonló szörnyűségekkel. Ebbe a topikban olyan hasznos és ingyenes programok legyen a téma, melyeket minden következmény nélkül munkahelyi gépreke is fel lehet tenni.''
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest