- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz
wilburwalsh #568 üzenetére
Nekem ez valahogy nem szuperál. Én se értem, miért. =( A shift-es dologgal nincs gond.
-
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz
wilburwalsh #566 üzenetére
Szép lista, van is pár ismerős benne. =) Gondolom régebb óta használod már őket; nem tudod véletlenül a fenti kérdésemre a választ?
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már előfordult a kérdés, de eddig csak az alternatívákat láttam, beállításokat nem. Free Commanderre tértem át, szinte mindent be tudtam állítani, amit a TC tudott - van, amiben még jobban is tetszik =) - egy dolgot kivéve: a jobb gombos kijelölésnél a TC-ben, ha több, mint egy "oldalnyi" fájlt jelöltem ki, automatikusan gördült lefele, amíg meg nem állítottam, FC-ben viszont megáll az oldal alján és csak akkor gördíthető, ha felengedem a jobb gombot és külön görgetem. Így elég lassú a kijelölés. Tud erre valaki valamilyen beállítást? (hiába magyar, én nem találtam semmit =/)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Trollok komolyan
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest