Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
BigBadPlaYeR #219 üzenetére
Én flashgot-hoz a Free Download Manager-t használom. Meg vagyok vele elégedve.
Csak néha azt nem tuom eldönteni, hogy az adott fájlt letötöttem-e. Régebben kerestem távoli crc ellenőrzőt, de nem találtam, vagy valami hasonlót, ami összehasonlítja, hogy van-e különbség a letöltött és a fent lévő között.
Ti tudtok ilyet?
Én már 5 éve firefox rajongó vagyok. Tetszenek az extension-ok hozzá! -
válasz
BigBadPlaYeR #341 üzenetére
A magyar változat továbbra sem ingyenes, mert a terjesztés jogai más kezében vannak.
-
cousin333
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #341 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy én nem találtam...
-
cousin333
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #304 üzenetére
Nekem azért kissé fapados volt. A legnagyobb problémám az volt, hogy nem igazán különültek el az online és offline kontaktok (pl. színben). Amúgy a + pluginek nálam afunkcióbővítést szolgálták (smiley-k, nem kell a csicsa, de azért vmi alap nem jön rosszul.|.r; tabos ablakok, több beszélgetés egy ablakban; screenshoot küldő, igen praktikus; metacontacts több helyen is meglevő userek összevonására...)
Ezt a historyt kipróbálom... -
attilam
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #307 üzenetére
Bocs figyelmetlen voltam. És köszönöm.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #282 üzenetére
Nekem aztán mondhatod, én Mirandát használok...
Csak az már szerepelt a honlapon, gondoltam, javaslom ezt is alternatívának. Miranda jó, de azért messze nem hibátlan. Inkább a Firefox megközelítést alkalmazza, ahhoz, hogy kinézzen valahogy, és a tudása is megfelelő legyen elég sokat kell keresgélni, és plugineket próbálgatni.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #283 üzenetére
Itt a link, ami szerint a sima tűzfal ingyenes (otthoni használatra): [link]
Amúgy ezt kb. 30 másodpercnyi kereséssel meg lehet találni a ZoneLabs honlapján.
Tehát ingyenes. -
attilam
őstag
válasz
Én úgytudom, hogy a Zonealarm ingyenes, csak a Zonealarm Pro fizetős.
-
PrinczA
őstag
válasz
Köszi, ugy emlekeztem, ingyens
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #282 üzenetére
Bocsánat, a Miranda már fönn van. A ZoneAlarm viszont mióta ingyenes? Fölnéztem, de csak a 30-40 dolláros árakat láttam...
-
akasp
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #252 üzenetére
tehát manuálisan takarithato benne a registry??
-
erdoke
titán
válasz
BigBadPlaYeR #189 üzenetére
Ha jól tudom, ez még mindig free, bár külön nehéz beszerezni, a DVDLab-hoz adják. Mint olyan, elég professzionális, ''hardverközeli'' lejátszást nyújtó cucc. Sok olyan extrája van, amit te valószínűleg nem használnál (navigáció, regiszterek pontos mutatása és logolása lejátszás közben), de ettől még viszi a VIDEO_TS könyvtárban lévő DVD-Video anyagot, hiszen erre fejlesztették (elkészített anyagok tesztelése). [link]
-
cousin333
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #219 üzenetére
Használj Operát
.
Bár, nem hiszem, hogy a Firefox miatt nem tudsz belépni (azaz, valami beállítási probléma lehet).
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #218 üzenetére
Magát a letöltést is a Firefox installálóban kell elkezdened: Eszközök/kiterjesztések/További kiterjesztések letöltése. Vagy mindenképpen Firefox-ból indítsd a letöltést, mert akkor nem letölti, hanem telepíti. Telepítés után a modul a Firefox újraindítása után működik. De alapból nem fog találni semmilyen letöltésvezérlőt, hacsak nem telepítettél egyet a gépedre. Miután telepítesz egyet, valószínű, hogy tudod majd Firefox alól használni a FlashGot kiterjesztéssel.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #214 üzenetére
Flashgot? ''Hivatalos'' Firefox plugin.
[link] -
T. Almeida
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #202 üzenetére
-
vtechun
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #167 üzenetére
ja, tényleg Media Player Classic az egész jó, vagy asszem még Jetaudio is ingyenes és az is visz eleg sok formatumot. De ha sima videofileokat akarsz lejatszani, akkor mplayer.
-
Joel69
tag
válasz
BigBadPlaYeR #182 üzenetére
Media Player Classic a barátod.
[link] -
nRu3
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #191 üzenetére
Outlook expressben is belehet álitani menyi idönként kérje le frissitse a bejövö mailokat.
-
Dexter68
addikt
válasz
Outlook Express. De sztem bármelyik levelező progi megteszi.
a Gmail fiókjaimat viszont egy Konfabulator-widgettel szoktam nézegetni.
[link] -
cousin333
addikt
válasz
Én az Opera böngésző beépített levelezőjét használom. Teljesen OK. Összekötöm vele a kellemeset (netezés) a hasznossal (e-mail olvasás)
.
Esetleg még Mozilla Thunderbird. -
nRu3
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #185 üzenetére
power dvd 5 ?
-
cousin333
addikt
válasz
Igen, sajnos a Frontend DVD játszó képességeivel én sem voltam megelégedve
. A VOB fájlokat viszont minden további nélkül lejátsza. Sőt, még az ISO-ban lévő DVD film image-t is!
Viszont a jelek szerint a célnak nem felel meg. Media Player, esetleg?
[Szerkesztve] -
Cane
őstag
válasz
érdekes... vlc player a file/open disc-el sem olvassa be?
-
zLegolas
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #180 üzenetére
Az MPlayer nem kezeli a DVD menüket. A Linux-os eredeti sem.
Az utolsó információm az, hogy nem is tervezik. -
róland
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #180 üzenetére
Sajnos ez egy Linux alá fejlesztett lejátszó program, aminek a windows-os átirata még szinte sehol se tart.
-
cousin333
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #173 üzenetére
Nem tudom, melyik mplayer verzió van meg neked, a parancssorral működtethető? Csak mert létezik hozzá Windowsos frontend, amit innen tudsz letölteni: [link]
Van olyan verzió is, ami eleve tartalmazza a frontendet és az mplayert is. A DVD-t ezzel sem olyan egyszerű lejátszani, de mindenesetre könnyebb, és logikusabb. Mindenesetre filmek lejátszására én ezt a progit használom, és nagyon jó, még kodek sem kell hozzá, szinte mindenevő.
Érdemes olvasgatni a manualt, és az extra paraméterekhez hozzáadni 1-2 video szűrőt. Én az alábbiakat használom, de ha valaki tud még képminőség-javító megoldásokat, akkor azt szívesen veszem (de magánban, hogy ne OFFoljunk).
-ni -idx -vf pp=ac
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
Végre megjelenhetne a 3.5-ös CDBurnerXPPro! Több, mint egy éve írják, tesztelik.
-
Cane
őstag
válasz
-
T. Almeida
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #167 üzenetére
1. mplayer
2. Ha teljesen ingyenes írót akarsz, akkor a CD Burner XP Pro-t ajánlom. [link] -
róland
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #163 üzenetére
Camtasia Studio. Bár csak 30 napig ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Formula-1
- Crypto Trade
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest