- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #282 üzenetére
Bocsánat, a Miranda már fönn van. A ZoneAlarm viszont mióta ingyenes? Fölnéztem, de csak a 30-40 dolláros árakat láttam...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Najó, opera és firefox közül az opera viszi a prímet, nálam gyorsabb. beépülő progit egyikhez se találtam, nagyobb volumenű letöltésekhez marad az IE és a flashget. Azt a progit nem múlja fölül semmi.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Na jó. Azt hiszem firefox felejtős. nem tudok vele bejelentkezni a fórumba.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
T. Almeida #215 üzenetére
Letöltöttem a flashgot-ot, de ilyen xpi kiterjesztést még az életben nem láttam. Ezt hogy kell beilleszteni a progiba?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv! nem tud valaki egy flashget kaliberű letöltőprogit (a lényeg a minden link letöltése opció lenne) ami beépül firefoxba is?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
T. Almeida #203 üzenetére
Kipróbáltam ezt a Cliprexet. Ez tökéletesen megfelelne az igényeknek, ha nem fagyna le, amint megnyitok vele valamit. A honlapot még nem néztem végig.
De köszönöm a sok segítséget mindenkinek -
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Najó, akkor ha a DVD lejátszóvalé nem jutunk semmire, attól még ne pangjon a téma
Valaki tud ajánlani valami e-mail progit, ami x óránként leellenőrzi a postaládákat?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Kipróbáltam ezt a VLC media player-t is, de mappából (Video_TS meg audio_TS almappák) ez se hajlandó olvasni.
Az Mplayer sima kisvideókhoz nagyon tuti, feliratostul mindenestül, de a DVD-t nem viszi mappából.
1 szó mint 100: nekem olyan lejátszóra lenne szükségem, ami direkt műsoros-DVD -hez van (Fontos lenne, hogy ne csak meghajtóról, hanem mappából is olvasson). -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
cousin333 #179 üzenetére
Na, ez már valami GUI szerűség, és előregyártott, egyből megy
Ember ez a Cucc nagyon ott van a szeren!
Namost 1 a gondom vele. Menüs DVD-t akartam vele lejátszatni, de nem igazán ment. Külön külön title-kben meg tudtam nézni a dolgokat, de a menüt sehogyse akarta kidobni. PEdig én pont erre keresek most vmi progit. Meg is örültem, mikor láttam hogy DVD mappából (Amit sony vegas-al megvágok és a sony DVD készítőjével megcsinálok műsorosDVD-be, azt szeretném kipróbálni írás elött), de csalódnom kellett, mert működni nem igazán akart...
Valami ötlet? -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
T. Almeida #172 üzenetére
A CD Burner XP tényleg jó, de ezzel az mplayerrel nem sokra mentem. Ahogy olvasagttam róla az alapján nagyon tutinak tűnik, de hétköznapi windowsos felhasználóként nem nagyon tudom belőni. Olvasgattam leírásokat, de azok mindent teljesen alapvetőnek tekintenek, az ilyen tudatlanokra mint én nem gondolnak
Valaki tudna segíteni? -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
1. VideóDVD lejátszáshoz valaki tud ajánlani vmit?
2. NEro-ról megéri átváltani Burn4Free -re? -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Valaki tud nekem ajánlani valamit HyperCam helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest