Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Úgy értem, hogy vannak olyan programok amik integrálják az MSN-t, az ICQ-t, stb. És így egyszerűbb használni is ezeket, nem kell egy csomó ablaknak nyitva lennie, stb. De a Skype-ot nem tudom, hogy támogatja-e valami, mondjuk MSN-nel és ICQ-val. Jó lenne. Nem tud valaki ilyen programot?
-
cousin333
addikt
Javul
. Csak így tovább...
Néhány észrevétel:
- Mit jelent az, hogy ''találat''?
- A szövegmezőket (pl a loginnév/pass) szerintem igazítsd középre
- azt, hogy mire ingyenes (otthonra/céghez), inkább a program neve mögé kellene írni, valami kis ikonkával, mert szerintem felesleges kiírni a programkategóriák neve elé. Nem baj a sok kis ikon, ha jól átláthatóak, és van hozzájuk magyarázat.
- a könyvjelzo~k legyen Könyvjelzők, vagy konyvjelzok, de ez így nem túl szép...
- shareware progik nem játszanak? (pl Total Commander, ahol az elején csak meg kell nyomni egy számot)
Egyelőre ennyi. Szólj, ha eleged van a kritikákból...
[Szerkesztve] -
róland
veterán
-
cousin333
addikt
Wow
.
Eclipse - [link]
Ingyenes fejlesztői környezet Java programozáshoz. Elég összetett, nagy tudású.
Szerintem a linkeket a magyar nyelvi file-hoz hasonlóan kéne megoldani, mert így nagyon széles az oldal. Esetleg maga a programnév is lehetne a link. Ez csak egy ötlet...
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Operához van magyar nyelvi file, minimális keresgéléssel megtalálható.
Az 1848-as játékhoz a link nem akar bejönni, szerintem inkább ad meg ezt:
http://www.48.sulinet.hu/bemutato.html
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/kaland/1848dsetup.html
Tűzfalprogram: Zonealarm www.zonelabs.hu, konkrétan [link]
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Exact Audio Copy (www.exactaudiocopy.de)
Audio CD, APE, Mp3 konvertáló, másoló és író program. A legjobb progi Audio CD-re.
ImgBurn (www.imgburn.com)
A DVD Decrypter írómotorja továbbfejlesztve. Képfájlok írására.
Hozzá DVD-Video képfájl készítő az ImgTool Classic (www.coujo.de)
Ez a két progi integrálható a DVD Rebuilderbe és a PgcEditbe is.
DVD másoló/szerkesztő programok:
DVD Rebuilder
HC Encoder
PgcEdit
VobBlanker
PgcDemux
Muxman -
T. Almeida
senior tag
Gyorsan átfutottam a listád, ha lesz időm, majd alaposabban átnézem:
FlashGet: Én úgy tudom, 1általán nem ingyenes. Rosszul tudom?
Opera: ----------------------II---------------------------------------
Otthoni ingyenes vírusirtó: AntiVir Personal Edition [link]
Persze ne feledkezzünk meg az egyetlen GPL licenszes (vagyis teljesen szabadon és ingyen használható) vírusirtóról, a ClamAV-ról seLinuxosoknak asszem nem kell bemutatni. A windowsos változat letölthető innen: [link]
-
T. Almeida
senior tag
-
róland
veterán
NOD32 nem ingyenes, hanem időkorlátos próbaváltozat. Az Avast az ingyenes vírusirtó, ott is a honlapjukon, hogy a vírusok terjedésének megakadályozására az otthoni felhasználóknak akik nem tudnak vagy nem akarnak vírusírtó szoftverért fizetni.
Zenelejátszó: Winamp, JetAudio (Basic).
Kerio tűzfal már nem ingyenes. Pontosabban az otthoni felhasználóknak szánt Personal változatot eladták a Sunbeltnek, akik már nem adják ingyen.
Honlapszerkesztő: NVU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest